Anul acesta, Miley Cyrus și-a propus să revină pe plan muzical mai ambițioasă ca niciodată. Dezamăgită în dragoste, artista a decis să-și pună frustrările pe note muzicale. Noul ei album, „Endless Summer Vacantion” are mai multe piese cu trimitere la Liam Hemsworth, una mai dură decât alta.

Miley Cyrus stă foarte bine la capitolul diplomație. Artista a divorțat acum ceva timp de soțul ei din cauza infidelității acestuia. Surprinzător, Miley a fost destul de pașnică și a evitat orice scandal. Vedeta a avut un as în mânecă și a știut de la bun început cum se va răzbuna pe fostul ei soț. Și de data asta, muzica a fost cea mai bună armă a lui Miley, iar cele mai recente piese ale sale îi spun întreaga poveste de când a aflat că este înșelată, până în prezent.

După controversata piesă „Flowers”, a urmat o altă melodie care a atras atenția tuturor. Inutil să mai precizăm că și în „Rivers”, Miley Cyrus aruncă săgeți către fostul soț infidel. Însă, versurile nu sunt singurele arme de care s-a folosit. În videoclipul piesei, artista poartă o rochie neagră cu decupaje îndrăznețe care nu a fost deloc aleasă întâmplător.

Miley Cyrus, răzbunare subtilă

Potrivit presei de peste Ocean, rochia i-a fost dăruită vedetei chiar de către mama lui Liam Hemsworth. Leoni i-a oferit-o drept cadou chiar în ziua nunții. Acest lucru este notat în cartea pe care mama lui Liam a scris-o în urmă cu ceva timp, „Raising Warriors”.

„M-am prezentat în fața lui Miley cu un cadou frumos împachetat. O rochie neagră, chic și sofisticată. A fost un simbol prin care am primit-o cu brațele deschise în familia noastră.”

Nu a fost pentru prima dată când artista a apelat la astfel de artificii. În piesa „Flowers”, Miley s-a folosit de cele mai mult trimiteri către fostul ei soț. De la casa în care a înșelat-o, până la costumul de inspirație masculină, toate au fost pe lista ei de răzbunare.

Teoria din spatele rochiei purtate de Miley Cyrus în „River”. Ce legătură are cu Liam Hemsworth, fostul soț