Tekashi 6ix9ine a dat de belea. La propriu. Ceea ce avea să fie o zi obișnuită pentru el s-a transformat într-un adevărat incident neplăcut. Artistul s-a filmat de pe patul de spital, plin de copci și vânătăi, după ce a fost bătut măr de un grup de bărbați.

Tekashi 6ix9ine nu este deloc în cea mai bună formă a lui și nici nu ar avea cum. Artistul a fost snopit în bătaie în timp ce se afla la sală. Videoclipurile care circulă deja pe internet sunt greu de privit. În imagini se poate vedea cum Tekashi este lovit cu brutalitate, în timp ce încearcă să își protejeze fața cât mai mult. Din păcate, nu prea a reușit, iar pozele din spital sunt dovada concretă a acestui fapt.

Totul s-a întâmplat într-o sală de sport din South Florida. Tekashi a început să fie luat la bătaie în timp ce se afla la saună. Imediat după incident, acesta a fost transportat de urgență la spital cu ambulanța. Avocatul artistului, Lance Lazzaro a povestit pentru TMZ cum s-a întâmplat totul. Se pare că un grup de bărbați s-a năpustit asupra artistului din senin.

Tekashi 6ix9ine a avut nevoie de îngrijiri medicale

Tekashi 6ix9ine nu a avut cum să se apere, așa că bătăușii au profitat din plin de asta. Artistul nu a avut nici echipa de bodyguarzi cu el, ceea ce a ușurat „munca” agresorilor. Angajații sălii de sport au auzit țipetele și au alertat imediat managerul. Acesta a chemat ambulanța și poliția.

Următorul pas pe care are de gând să-l facă Lazzaro împreună cu echipa de avocați este să ceară protecție sporită pentru rapper. În cazul în care ați uitat, Tekashi 6ix9ine a fost eliberat din închisoare după ce a acceptat să coopereze cu autoritățile. Artistul i-a ajutat pe polițiști să ia urma mai multe bande de răufăctori. Nu este exclus ca atacul din sala de sport să nu fie o coincidență și să aibe ca motiv cooperarea lui Tekashi.