De când s-a despărțit de Camia Cabello, Shawn Mendes pare că este într-o căutare continuă a sufletului pereche. Artistul a avut o relație de câteva luni cu chiropracticiana lui, dar acum este istorie. Shawn a pus ochii pe o vedetă foarte prezentă în lumina reflectoarelor și deja se afișează împreună.

Shawn Mendes este pe buzele tuturor de câteva zile și nu este de mirare. Artistul pare că este mai îndrăgostit ca niciodată de una dintre colegele lui din industrie. La petrecerea organizată de Vanity Fair, Mendes a fost văzut în compania Sabrinei Carpenter. Deși s-au ascuns de fotografi și s-au pozat separat, surse din anturajul lor susțin că au stat împreună toată seara.

„Shawn și Sabrina se întâlnesc de ceva timp. Vor să fie extrem de discreți. Au fost la o aniversare împreună în urmă cu câteva săptămâni. Shawn este fericit.”

Aceeași sursă a clarificat pentru Entertainment Tonight că după aproape un an de zvornuri, între artist și chiropracticiana sa nu a fost niciodată ceva serios. „Nu a fost niciodată într-o relație propriu zisă cu Dr. Jocelyn Miranda și nici nu a fost vorba de sentimente între ei.” Shawn Mendes și Sabrina Carpenter au fost văzuți pentru prima dată împreună în Los Angeles, la finalul lunii februarie.

@sabrinaaestheticc

Bueno cuando Sabrina y Shawn confirmen nos hacemos los sorprendidos #SabrinaCarpenter #ShawnMendes #fyp #xzybca ♬ Starboy – The Weeknd

Pe cine iubește, de fapt, Shawn Mendes de ani de zile

Shawn Mendes s-a iubit ani buni cu Camila Cabello. Din păcate, lucrurile între ei nu au mai funcționat la fel de bine și au decis să pună punct relației la timp. Cei doi nu au dezvoltat prea mult acest subiect. Shawn a decis să își transpună pe note muzicale sentimentele, iar aceeași metodă a abordat-o și fosta lui parteneră.

Deși nu vrea să mai audă de iubite pentru o perioadă, Shawn Mendes nu s-a putut abține și a recunoscut că are un crush de ceva timp. Este vorba despre nimeni alta decât Emma Watson, cunoscută pentru rolurile din seria ”Harry Potter” și nu numai. 

Shawn a recunoscut că o iubește pe Emma Watson înainte de a se cupla cu senorita lui. Mai exact în 2016, Shawn postat un tweet în care scria cu subiect și predicat ”Ok, I love you” pentru Emma Watson. Shawn nu a primit niciun răspuns din partea Emmei, dar nu s-a lăsat, ci a continuat să afirme și în interviuri că o iubește.