Anul acesta, Selena Gomez este pe val mai mult ca niciodată. Artista a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram și doar Messi și Ronaldo sunt în fața ei în top. Însă, Selena nu face mare caz din asta. Momentan, se concentrează asupra unor alte proiecte mult mai importante.

În ultima vreme, Selena Gomez a fost în centrul unor scandaluri pe care nici nu le-a creat și nici nu și le-a dorit. Artista a fost ținta răutăților lui Hailey Bieber, dar se pare că este se ghidează pe principiul „Kill them with kindness”. În timp ce Hailey și gașca ei de prietene aruncă cu săgeți în Sel, aceasta nici măcar nu are timp să le asculte. Motivul?! Actrița s-a întors pe platourile de filmare ale unuia dintre proiectele ei de suflet, „Only murders in the building”.

Serialul de pe Hulu a cucerit fanii încă de la primele episoade. Mabel, personajul Selenei și gașca ei de prieteni din Arconia se vor reîntoarce cu sezonul trei al serialului. Tocmai de aceea, întreaga echipă filmează de zori. Chiar dacă a anunțat că va lua o pauză de la social media, Selena nu poate sta departe de fanii ei. Vedeta îi ține la curent cu tot ceea ce face, inclusiv în această perioadă în care filmează.

Actrița și-a făcut un obicei din a posta diverse cadre de pe platourile de filmare sau din pauze. Însă, cel de ieri a adunat milioane de aprecieri. Selena Gomez, în rochie de mireasă, este imaginea pe care fanii nu credeau că o văd prea curând. Acum, suspansul celor care s-a uitat la „Only murders in the building” este cu atât mai mare, cu cât nu își dau seama cu cine și de ce s-ar căsători Mabel.

Selena Gomez, colegă de platou cu Meryl Streep

Selena Gomez s-a concentrat mai mult pe proiecte cinematografice în ultima perioadă. Dar, nu a neglijat nici business-ul cu produse cosmetice pe care îl deține. Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru serialul ”Only Murders In The Building”. Acesta este produs de Hulu și difuzat de către cei de la HBO. Sezonul doi a ajuns la final, dar fanii nu trebuie să se întristeze. 

Selena Gomez, Steve Matin și Martin Short s-au întors pe platourile de filmare și nu sunt singuri. Din distribuțoe va face parte și Meryl Streep. Actrița nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales după ce a jucat în producția „The Devil wears Prada”.

Serialul „Only murders in the building” spune povestea lui Mabel și a celor doi vecini ai ei (Steve Martin și Martin Short). Cei trei încearcă să rezolve un cazuri de crime misterioase petrecute în clădirea în care locuiesc, Arconia.