Selena Gomez este de neoprit. Artista a reușit o performanță în online pe care nici măcar surorile Kardashian nu au bifat-o. Sel a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, iar bătălia nu a fost deloc una ușoară, având în vedere că miliardara Kylie i-a suflat mereu în ceafă.

Selena Gomez este una dintre artistele căreia nu i-a plăcut niciodată să petreacă prea mult timp pe social media. Deși face parte din generația care s-a promovat foarte mult pe Instagram, artista nu a fost deloc convinsă de astfel de platforme. Și, totuși, a ajuns să fie cea mai urmărită femeie de pe această platformă, cu peste 400 de milioane de fani. În toată această perioadă, în ceafă i-a suflat non-stop Kylie Jenner.

Totuși, Selena nu are de gând să sărbătorească asta, ci, din contră. Vedeta și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la social media și că nu știe când va reveni. Cel mai probabil, artista s-a simțit copleșită de drama pe care au creat-o pe TikTok Hailey Bieber și Kylie Jenner. Selena nu are energia necesară pentru a se lupta cu astfel de comportamente răutăcioase și copilăroase, așa că le lasă teren liber cele două vedete. Deși nu este pentru prima dată când artista se retrage din social media, fanii nu se așteptau la o decizie atât de radicală.

„Voi lua o pauză de la social media pentru că situația devine penibilă. Am 30 de ani, sunt prea matură să fac asta.”

Selena Gomez, victima bullying-ului online

Aproape că nu trece nicio lună fără ca Selena Gomez să nu fie criticată în online. De ani buni, fanii s-au împărțit în tabere care sunt de partea artistei și de partea lui Hailey Bieber. Evident, factorul după care s-au clasificat așa a fost chiar Justin. În ultima vreme, Selena este jignită constant și primește la fiecare postare replici dure. Majoritatea lor sunt legate de aspectul fizic și de faptul că aceasta ia proporții de la o zi la alta.

Vedeta a promovat mereu iubirea de sine și sentimentul de a te simți bine în propria piele. Însă, din cauza urmăritorilor răutăcioși, Selena a simțit nevoia să își spună punctul de vedere. Înainte ca toată lumea să o critice, artista a început prin a aminti faptul că suferă de Lupus. Această boală presupune o anumită medicație care, din păcate, o face să aibă constant fluctuații de greutate.

Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru Lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că sunt cele care mă ajută să duc o viață normală. Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată.”, a spus Selena Gomez pe TikTok.