Selena Gomez și-a propus de anul trecut să fie mult mai sinceră și transparentă cu fanii și se ține de cuvânt. Artista a militat mereu pentru naturalețea și iubirea de sine și pare că pune în practică aceste principii. Cea mai bună dovadă în acest sens este chiar cea mai recentă postare de pe Instagram.

Selena Gomez a crescut în atenția publicului. La propriu. Vedeta a făcut parte din familia Disney de pe vremea când era copil, iar aceea a fost rampa ei de lansare. Sel nu a luat deloc pauză. A continuat în paralel cu muzica și actoria. Între timp, Selena a lucrat foarte mult și la imaginea sa. Asta a ajutat-o să devină una dintre cele mai influente persoane din online, dar și din offline.

Cu o comunitate de peste 300 de milioane de urmăritori, Selena Gomez a simțit mereu că apasă o presiune pe umerii ei. Și chiar așa a fost. Nu de puține ori, fiecare gest pe care l-a făcut a fost intens analizat de către fani. Ba chiar a fost taxată pentru multe gafe și criticată pentru fluctuațiile de greutate pe care le-a avut. Toate au culminat la un moment dat și au dus-o pe Selena în pragul disperării.

Selena Gomez iubește versiunea sa din prezent

Din fericire, aceasta a depășit demult perioada în care nu era mulțumită de ea și simțea că nimic nu merge bine. Acum, Selena este extrem de sigură pe capacitățile ei și a conștientizat că este o femeie extrem de puternică. Vedeta se implică în multe campanii care au ca scop ajutorarea categoriilor vulnerabile și vrea să ofere încredere tuturor celor care simt că nu mai fac fața presiunilor.

Recent, Selena s-a afișat pe Instagram fără nicio urmă de machiaj, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă. Artista vrea ca oricine o urmărește sau vede pur și simplu imaginea, să realizeze că și vedetele sunt oameni normali. Perfecțiunea pe social media există doar cu ajutorul filtrelor, iar Selena Gomez a renunțat demult la a le mai folosi.