Selena Gomez face ce face și ajunge, din nou, în gura fanilor. Cea mai recentă apariție a vedetei a ridicat multe sprâncene, iar criticile în online nu au întârziat să apară. Multe voci au criticat-o pentru kilogramele în plus și nu este pentru prima dată când trece prin asta.

Golden Globes a reunit pe covorul roșu cele mai mari vedete de la Hollywood. Printre ele s-a numărat și Selena Gomez care, spre uimirea tuturor, nu a venit singură. Vedeta a apărut la braț cu surioara ei mai mică, Gracey. Ambele s-au completat de minune din punct de vedere vestimentar. Totuși, se pare că rochia Selenei nu a fost deloc pe placul fanilor care s-au grăbit să o critice. În concepția lor, artista a luat câteva kilograme în plus, iar asta a fost ocazia lor pentru a o jigni.

Din păcate, nu este pentru prima dată când vedeta trece prin așa ceva. Și în trecut, aceasta a fost pusă la zid din cauza fluctuației de greutate. Acum, însă, a decis să nu mai pună la suflet vorbele rele. Totuși, nu s-a putut abține și a dat un răspuns răutăcioșilor. Și cum se putea să facă asta mai bine, dacă nu printr-un videoclip postat pe TikTok.

„Am luat ceva proporții acum, dar asta din cauză că m-am bucurat de vacanță. Așa e, Gracey?”, a întrebat-o Selena pe sora ei mai mică. Imediat a primit și răspunsul din partea lui Gracey. „Da, dar nu ne pasă”.

Selena Gomez, acuzată că a slăbit de dragul lui Justin Bieber

Selena Gomez a fost tot timpul asumată și transparentă cu fanii. Artista nu a fost deloc scutită de probleme, mai ales de cele de sănătate. După episoadele de depresie, lupus și transplant de rinichi, a mai urmat ceva. Și anume, fluctuațiile de greutate. În ultimul timp, Gomez a fost criticată în online pentru kilogramele în plus pe care le-a luat. Ba chiar mulți dintre fanii ei au crezut că artista este însărcinată.

Selenei nu i-a fost niciodată rușine cu greutatea ei, ba chiar și-a asumat-o cu mândrie. Cât despre perioadele în care i se vedeau pătrățelele pe abdomen, fanii au găsit explicația. Potrivit acestora, Selena Gomez ar fi fost slabă de dragul lui Justin Bieber. Se pare că acestuia i-au plăcut mereu modelele, așa că artista a făcut tot posibilul să aibă 90-60-90. Sătulă de speculații, vedeta a pus punctul pe „i” și le-a explicat tuturor prin ce a trecut corpul ei. 

„Nu există dragoste. El preferă mai degrabă modelele. Eu sunt prea normalăSincer, nu-mi pasă de greutatea mea. Orice aș face oamenii tot comentează — Ești prea slabă, ești prea grasă, asta nu se potrivește. Eu sunt perfectă așa cum sunt”.