Hailey Bieber este în centrul atenției mai mult ca niciodată după interviul din podcastul lui Alex Cooper. Soția lui Bieber a vorbit mai bine de o oră despre Selena Gomez, însă fără să-i pronunțe numele. Asta i-a revoltat pe fanii lui Sel, dar și pe ea.

De obicei, Selena Gomez nu este deloc o persoană căreia să îi placă conflictele. De data asta, podcastul „Call her daddy” a fost picătura care a umplut paharul. Hailey Bieber a fost invitata lui Alex Cooper și și-a asumat faptul că va trebui să răspundă cu maximă sinceritate la toate întrebările. Așa cum era de așteptat, discuția s-a învârtit în jurul subiectului legat de Justin. În special, de relația pe care a avut-o cu Selena Gomez.

Fanii Selenei Gomez au fost extrem de deranjați de faptul că soția lui Bieber a vorbit tot timpul doar despre artistă, însă fără să-i pronunțe numele. Pentru toată lumea, acesta a fost un red flag și este mai mult decât evident faptul că Hailey încă o mai consideră o rivală pe Selena Gomez. Artista a vrut să facă lumină în acest caz. Sel a făcut un live pe TikTok, acolo unde a povestit cu fanii ei și i-a transmis un mesaj destul de ferm și lui Hailey Bieber.

„Cred că trebuie să fii conștient că unele lucru sunt dezgustătoare. Nimeni nu merită să i se vorbească în modul în care am auzit eu. Eu voi folosi cuvinte drăguțe, pentru că asta mă definește. Dacă susții brand-ul Rare, mă bucur enorm. Dacă nu, nu uita că ești ceea ce spui. Vreau ca fanii mei să înțeleagă faptul că nu eu am început discuția”, a spus Sel.

Fanii sunt de partea Selenei și au început să o pună la zid pe Hailey. Justin nu a avut nicio reacție.