Săptămânile trecute, lumea mondenă de peste Ocean asista la unul dintre cele mai mari scandaluri. Hailey Bieber și comportamentul ei au atras atenția tuturor, iar reacțiile ei față de Selena Gomez nu au rămas netaxate. Fanii Selenei au făcut front cont comun și i-au dat „cancel” lui Hailey.

Hailey Bieber a aflat pe propria piele că nu este deloc cool să fie mean girl în 2023. Acum câteva săptămâni, împreună cu buna ei prietenă, Kylie Jenner, aceasta a râs de sprâncenele Selenei. Ca de obicei, Selena Gomez nu i-a dat replica, în speranța că totul se va stinge de la sine. Însă, Hailey și gașca ei au continuat atacurile, așa că scandalul s-a amplificat mai mult decât și-a imaginat cineva.

În tot acest timp, lumea a fost de partea Selenei Gomez. Pe lângă faptul că s-au adunat peste 400 de milioane de fani pe Instagramul artistei, toți au început să comploteze împotriva lui Hailey. Soția lui Justin a început să fie taxată dur în online, iar până acum, nu părea să aibă o problemă cu asta. Lucrurile, însă, s-au schimbat când au început să apară amenințările.

Fostul model primește constant mesaj de amenințare cu moartea și este foarte speriată. Tocmai de aceea, a făcut tot posibilul pentru a lua legătura cu Selena. Soția lui Justin a rugat-o pe artistă să își calmeze fanii pentru că a început să se teamă pentru viața ei.

„Hailey Bieber a luat legătura cu mine și mi-a spus că primește amenințări cu moarte și multe mesaje de ură. Nu asta este ceea ce îmi doresc. Nimeni nu ar trebui să fie victima bullying-ului. Mereu am militat pentru bunătate și chiar vreau ca asta să se sfârșească.”, a scris Selena Gomez pe Instagram.

Selena Gomez a fost pusă la zid din cauza kilogramelor în plus

Aproape că nu trece nicio lună fără ca Selena Gomez să nu fie criticată în online. De ani buni, fanii s-au împărțit în tabere care sunt de partea artistei și de partea lui Hailey Bieber. Evident, factorul după care s-au clasificat așa a fost chiar Justin. În ultima vreme, Selena este jignită constant și primește la fiecare postare replici dure. Majoritatea lor sunt legate de aspectul fizic și de faptul că aceasta ia proporții de la o zi la alta.

Vedeta a promovat mereu iubirea de sine și sentimentul de a te simți bine în propria piele. Însă, din cauza urmăritorilor răutăcioși, Selena a simțit nevoia să își spună punctul de vedere. Înainte ca toată lumea să o critice, artista a început prin a aminti faptul că suferă de Lupus. Această boală presupune o anumită medicație care, din păcate, o face să aibă constant fluctuații de greutate.

Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru Lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că sunt cele care mă ajută să duc o viață normală. Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată.”, a spus Selena Gomez pe TikTok.