De câteva zile, Selena Gomez este în centrul atenției. Presa de peste Ocean a speculat că artista ar fi spus adio burlăciei și că s-ar fi cuplat cu Andrew Taggart de la The Chainsmokers. Sătulă să fie pusă într-o astfel de situație, artista a crezut că cel mai bine este să spună adevărul.

Selena Gomez și viața ei sentimentală au fost mereu un subiect de interes public. De fiecare dată când apărea cu un bărbat, presa de peste Ocean specula că ar fi împreună. De data asta, fanii și jurnaliștii au cuplat-o cu Drew Taggart de la The Chainsmokers. Cei doi au fost văzuți în anturaje comune. De aici și până la a spune că-s împreună a mai fost un singur pas.

Selena Gomez s-a obișnuit cu singurătatea

Zilele trecute, surse din anturajul lor declarau că, momentan, sunt la început, Ba mai mult, că nu ar fi deloc deranjați să se afișeze împreună în public. Potrivit surselor, cei doi mergeau la film împreună și profitau de fiecare moment pentru a petrece timp împreună. Însă, acum, Selena a decis să pună punctul pe „i” și i-a lămurit pe toți cu o simplă imagine.

Selena a postat o poză pe Instagram în care le-a spus tuturor că îi place să fie singură și că, momentan, nu este implicată în nicio relație. „Îmi place prea mult să fiu singură. #suntsingură”. 

Până săptămâna trecută, Drew era împreună cu fiica lui Steve Jobs, Eve. Însă, se pare că cei doi s-au despărțit amiabil și au demonstrat că sunt suficient de maturi să treacă peste acest episod.