Despre viața și cariera lui Michael Jackson nu ar mai fi multe de spus. Artistul a demonstrat totul în timpul vieții, iar performanțele sale sunt imposibil de egalat. Supranumit „Regele Muzicii Pop”, acesta va avea parte de un nou documentar. De data asta, va fi unul special, pentru că MJ va fi potretizat chiar de nepotul lui.

Michael Jackson a fost și va rămâne un nume de referință în industria muzicii pop. Acesta a bifat recorduri greu de egalat, iar muzica sa este o sursă de inspirație pentru toate generațiile. Nu doar partea profesională a atras mereu atenția, ci și cea personală. De-a lungul timpului, de numele lui au fost legate multe controverse și scandaluri. Pentru a face lumină în astfel de cazuri, cei de la studiourile de producție Lionsgate au decis să vină pe piață cu un nou documentar.

„Michael” va explora omul complicat care a devenit Regele Muzicii Pop. Filmul va include toate aspectele din viața sa, dar și cele mai importante performanțe care l-au ajutat să devină un icon pe scena muzicală internațională”, arată comunicatul oficial Lionsgate, citat de Reuters.

Michael Jackson va fi mereu prezent prin muzica sa

Filmările pentru documentar vor începe chiar anul acesta. ”Michael” va fi regizat de Antoine Fuqua și este produs de Graham King. Ambii titani ai producțiilor cinematografice au căzut de acord că Jaafar Jackson este singurul care are abilitatea de a-l aduce pe unchiul lui la viață prin intermediul acelui rol.

„A fost clar de la început că el va primi acest rol. De abia aștept ca lumea să-l vadă pe marile ecrane în pielea lui Michael Jackson”, a spus King.

Producția Lionsgate nu se va concentra pe cele mai controversate aspecte din viața lui Jackson. Documentarul va exclude procesul din 2005 în care starul era acuzat de abuz asupra minorilor. Nici acuzațiile din 2019 din documentatul „Leaving Neverland” nu vor fi ecranizate acum.