Rosalia și Rauw Alejandro trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cei doi au fost destul de discreți la început, dar, se pare că acum nu mai au secrete față de fani. După ce au făcut numeroase provocări de cuplu, Rosalia a decis să-i demonstreze iubitului ei cât de bine în cunoaște.

Rosalia și Rauw sunt #couplegoals, iar cei care i-au urmărit pe social media s-au convins de asta. Artistul este pur și simplu vrăjit de diva flamenco și nu ratează nicio ocazia pentru a-i demonstra asta. Cei doi nu se completează doar pe plan personal, ci și profesional. Rosalia a compus multe piese pentru albumul lui Rauw, iar recent, au colaborat pentru a lansat primul lor EP în varianta de cuplu.

Rau Alejandro și Rosalia s-au mutat de ceva timp împreună și s-au și logodit, spre bucuria fanilor. Faptul că petrec o mare parte de timp împreună a fost un mare avantaj pentru Rosalia. Artista a avut suficiente ocazii pentru a-l studia pe iubitul ei și pentru a-l imita.

Recent, Rosalia a postat un videoclip pe contul ei de TikTok în care a intrat în pielea lui Rauw. De la gesturi, la replici, artista s-a descurcat de minune la toate capitolele. Filmarea a adunat peste 3.2 milioane de aprecieri, iar fanii speră că această serie va continua.

@rosalia

Hhahajj ke nooo?????? @rauwalejandro ♬ sonido original – La Rosalia

Rosalia și Rauw Alejandro, al doilea test al relației

Artiștii s-au filmat chiar la ei acasă, în timp ce au încercat să răspundă corect la cât mai mult întrebări. Cei doi au trebuit să numească persoana care adoarme la cinema, cine este mereu înfometat, dar și cine câștigă cei mai mulți bani. Rosalia și Rauw au trebuit să fie sinceri până la final și să spună cine este cel mai gelos, dar și cine este cel mai bun dansator dintre ei doi.

Cuplul s-a sincronizat destul de fani, iar răspunsurile lor au primit, deja, validarea fanilor. Se pare că cei doi se cunoscut suficiente de bine, iar acolo unde balanța inclină, celălalt o echilibrează. „Testul cuplului” filmat de cei doi a adunat, deja, peste 2.5 milioane de aprecieri și a fost vizualizat de aproape 25 milioane de internauți.

@rauwalejandro

Yo aqui siguiendo las instrucciones de tarparme los ojos y la chica no 🙄 😂 @rosalia 💙💙💙 ♬ sonido original – I P R A I S E