Rosalia a început anul cu o pauză, așa cum faci toți artiștii. Diva flamenco a decis să profite de acest timp liber și să discute cu fanii. Și cum putea face asta mai bine, dacă nu prin intermediul unui live pe TikTok. Dar, se pare că, printre fanii ei se numără și iubitul și tatăl ei.

Rosalia a avut un an plin cu de toate. Artista a avut multe concerte și a lansat piese care au devenit hit. Poate, cel mai important, s-a simțit liberă să compună și să creeze muzică. „Motomami” s-a implicat și în alte proiecte de succes, adiacente muzicii și putem spune că domeniul modei i se potrivește de minune. Momentul ei de la show-ul Louis Vuitton i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Așa că nu ne-ar surpinde dacă am vedea o colaborare între ea și brand.

În timpul live-ului de pe TikTok, Rosalia a vorbit și despre industria de beauty. Nu a uitat să menționeze cât de mult iubește produsele lansate de Rihanna și Ariana Grande. Ba mai mult, a spus că se gândește să-și facă și ea debutul în această industrie, mai ales că fanii îi solicită acest lucru de ani de zile. Și, în timp ce vorbea cu urmăritorii ei, pe live, a intrat și tatăl său. Aceasta a vrut să o felicite pentru tot ceea ce face și i-a spus că noua melodie sună foarte bine.

Rauw Alejandro este topit după Rosalia

Nici Rauw Alejandro nu s-a putut abține și și-a complimentat iubita în timpul live-ului. Acesta i-a spus că este extraordinar de frumoasă, cu sau fără machiaj. Recent, artistul latino a vorbit despre iubita lui în cadrul unui interviu. Rauw a spus că este extrem de mândru de tot ceea ce i se întâmplă partenerei sale. Rosalia muncește din greu pentru a avea rezultate și vrea ca totul să iasă perfect, de fiecare dată.

Rosalia și Rauw Alejandro au făcut senzație la Latin Grammy Awards

Rosalia poate spune că 2022 a fost anul ei, din toate punctele de vedere. Artistei i-a mers bine pe toate planurile și nu are de ce să se plângă. Aproape că nu este gală la care să fie invitată și să nu plece acasă cu trofee, iar fix asta s-a întâmplat și aseară. Rosalia a avut opt nominalizări la Latin Grammy, dar asta nu este tot.

A fost pentru a doua oară, consecutiv, când artista câștigă la categoria Album of the Year. Cele care i-au purtat noroc doi ani la rând au fost „Motomami” și „El marquerer”. Și pentru că și iubitul ei, Rauw Alejandro este în același domeniu, cei doi au mers împreună la eveniment. Fără doar și poate, au fost unul dintre cele mai hot cupluri de pe red carpet. Evident, toată atenția fotografilor a fost îndreptată către ei.

Cuplul s-a asortat perfect în ținute all black. Rosalia a optat pentru o creație haute couture semnată de MiuMiu, iar Rauw nu a făcut decât să se ridice la nivelul ei. Fanii i-au comparat cu Morticia și Gomez din Familia Addams, dar noi credem că sunt cute!