Ca în fiecare an, Festivalul de Film de la Cannes reunește cele mai importante vedete din întreaga lume. Anul acesta, pe harta festivalului a fost prezentă și România. Și nu cu una, ci cu două reprezentante de seamă care au furat privirile și atenția tuturor.

Festivalul de Film de la Cannes este un eveniment așteptat de toată lumea cu sufletul la gură. Nu mai este niciun secret faptul că acolo se difuzează cele mai așteptate filme și nu numai. Actorii și regizorii vin la pachet cu titlurile care au lucrat în ultima perioadă, iar anul acesta, Scorsese i-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

Ca de fiecare dată, toate privirile sunt ațintite către covorul roșu. Vedetele care își fac apariția au grijă ca ținutele lor să fie impecabile și să primească feedback pozitiv. Româncele nu stau deloc rău la acest capitol, iar în 2023, am avut două reprezentante ale sexului frumos care au defilat la Cannes.

Româncele, o splendoare la Cannes

Prima dintre ele nu mai este o surpriză pentru nimeni. Mădălina Ghenea, căci despre ea este vorba, este una dintre româncele care este an de an prezentă la Cannes. Modelul cochetează și cu actoria și are la activ producții importante. După ce a apărut alături de Lady Gaga în „House of Gucci”, presa de peste Ocean a scris că va juca alături de Ed Westwick din „Gossip Girl”.

A doua prezență care a fost o adevărată surprinză este Gina Chirilă. Soția lui Bogdan Vlădău a strălucit pe covorul roșu într-o rochie care i-a pus în valoare silueta. Gina a ales să poarte creația unui designer român, iar rochia venea ca turnată pe ea. Atunci când a pășit pe covorul roșu, blițurile fotografilor au fost ațintite asupra ei preț de câteva minute bune. Gina a fost la premiera filmului lui Martin Scorsese, producția de 4 ore în care apar Leonardo DiCaprio.

Tot la Cannes a fost prezentă și Dana Rogoz. „O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului “Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!“