Rita Ora și soțul ei nu se mai ascund. După luni întregi în care fanii au speculat că cei doi și-au unit destinele, a venit momentul ca artista să dea cărțile pe față. Într-un interviu recent, Rita a spus cu subiect și predicat că nu mai este disponibilă pentru niciun bărbat care vrea să o cucerească.

Rita Ora este foarte discretă cu relația ei. Artista este foarte fericită și a simțit nevoia să îi confirme partenerului ei că vrea să rămână alături de el toată viața. În urmă cu câteva luni, prietenii lor susțineau că cei doi nu au organziat un eveniment grandios, ci au vrut ceva intim.

„A fost o ceremomie foarte intimă și specială pentru toți cei prezenți acolo. Cele mai apropiate și cele mai dragi persoane lor au văzut cât de mult se iubesc. Rita este hotărâtă să păstreze relația departe de ochii curioșilor și nu vrea să facă un mare eveniment din căsătoria ei”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Acum, pentru a pune capăt speculațiilor, artista s-a văzut nevoită să facă și ea câteva precizări. Într-un interviu acordat celor de la Heart Breakfast radio, Rita nu s-a mai ascuns. Artista a recunoscut că s-a căsătorit în secret și că este foarte fericită alături de Taika Waititi. „Da, m-am căsătorit. Totul se întâmplă cu un motiv. Am avut parte de o ceremonie restrânsă. Oficial, vă anunț că nu mai sunt disponibilă.”

Rita Ora și Taika se văd părinți cât de curând

Rita Ora a dat semne de ani buni că Taika este sufletul ei pereche. Artista și-a oficializat relația cu mare fast. În urmă cu doi ani, porumbeii au apărut la braț pe covorul roșu la lansarea filmului ”Suicide squad” din L.A.

Taika Waititi are 45 de ani, dar diferența de vârstă dintre cei doi pare să fie doar un număr. Rita și Taika se înțeleg de minune, iar fericirea s-a putut citi pe chipul lor. Cei doi au radiat în ținute glam și s-au accesorizat perfect.

Nu ar fi de mirare ca în curând fanii să îi vadă și cu copii, având în vedere că Rita a declarat într-un interviu mai vechi că și-a luat toate măsurile pentru a deveni mămică. Artista și-a congelat ovulele încă de la vârsta de la 24 ani. „Am vrut să evit presiunea aceea care vine odată cu înaintarea în vârstă, așa că le-am luat-o înainte.”