Rihanna și iubitul ei au trecut prin clipe de groază serile trecute. Cei doi viitori părinți au decis să se distreze într-un club, dar se pare că au uitat de faptul că acel mediu poate deveni periculos. Așa se face că, Riri și sarcina ei au fost la un pas de tragedie.

Pentru A$AP Rocky, Rihanna și copii sunt pe primul loc. Tocmai de aceea, rapperul a luat atitudine și le-a transmis tuturor scandalagiilor din club un mesaj destul de acid. Artistul și iubita lui au fost puși în pericol din cauza unui grup care s-a luat la bătaie chiar lângă ei. A$AP s-a panicat cu atât mai tare, cu cât Riri este însărcinată și nu vrea să pățească ceva.

A$AP Rocky a luat microfonul și i-a pus imediat la punct pe scandalagii. „Purtați-vă ca niște gentlemani, ați înțeșes? Iubita mea este aici. Purtați-vă ca niște domni în prezența noastră.”, a spus rapperul, vizibil deranjat.

Rihanna și iubitul ei vor deveni părinți pentru a doua oară

Scandalul vine la scurt timp după ce Rihanna și Rocky l-au sărbătorit pe fiul lor. RZA a împlinit un anișor, așa că părinții au dat o petrecere în cinstea lui. Evident, tematica party-ului a fost inspirată chiar de numele celui mic care nu a fost deloc ales întâmplător.

Numele vine de la artistul RZA din Wu-Tang Clan (varianta completă fiind Robert Fitzgerald Diggs). Se pronunță „Rizza”. Cel de-al doilea prenume, Athelston este și prenumele lui A$AP Rocky. Din certificatul de naștere mai reiese și faptul că cel mic s-a născut pe data de 13 mai 2022.

Cei care au aflat numele micuțului, susțin că indicii au existat la tot pasul. Rihanna a fost cea care a oferit un mic hint chiar de 5 aprilie, atunci când micuțul RZA purta un tricou cu Wu-Tang Clan. La rândul ei, Riri a fost fotografiată în august 2022 purtând un top cu RZA.