Pe TikTok, utilizatorii nu duc deloc lipsă de inspirație. Jen, o tipă deja virală în State a încercat rețeta de sandviș pe care îl prepară Bella Hadid. Se pare că nu este deloc complicat, iar Jen garantează că este cel mai bun sandviș pe care l-a încercat.

Totul a început atunci când Bella Hadid a mers pe munte cu o prietenă. Cele două au plecat pregătite și, așa cum era de așteptat, au avut la ele multe sandvișuri. Imediat cum fanii au văzut postarea, secțiunea de comentarii s-a umplut cu întrebări legate de rețetă. În aceeași zi, Bella Hadid a postat un videoclip în care le-a arătat tuturor un tutorial despre cum a pregătit ea acel sandviș.

Acum, la aproape trei săptămâni de la acel video, Bella a postat un nou tutorial care are peste 9 milioane de vizualizări. Jen a avut și ea încredere în gusturile Bellei și a încercat să reproducă celebra rețetă. Unde mai pui că ingredientele nu sunt deloc multe la număr?!

Bella Hadid, tutorial în bucătărie

Ai nevoie de pâine italienească, piept de curcan feliat, salam, brânză, ceapă roșie, roșii, salată și o lămâie. La toate astea de adaugă pepperoncini, ulei de măsline, muștar Dijon, maioneză, oțet de vin roșu, busuioc uscat, oregano uscat și fulgi de chili.

Rețeta de sandviș pregătit de Bella Hadid a dat internetul peste cap. Odată încercat, te va cuceri instant!
Jen Adams

Jen a început prin a prepara dressingul pentru salată. Pentru asta, a mixat 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper, un vârf de lingură de busuioc, oregano și fulgi de chili.

Într-un alt bol se prepară sosul pentru pâine. Jen a amestecat 2 linguri de maioneză, 2 linguri de muștar Dijon și busuioc uscat. Apoi a pus amestecul la frigider pentru 10 minute.

Rețeta de sandviș pregătit de Bella Hadid a dat internetul peste cap. Odată încercat, te va cuceri instant!

Legumele se toacă într-un bol și se asezonează cu zeamă de lămâie. Toate se pun pe cele două felii de pâine, unse deja cu sosul preparat anterior. Totul durează aproximativ 20 de minute, iar rezultatul este yummy!