Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. În ultima vreme, cariera lui a suferit diverse schimbări, mai ales de când a ajuns la Al Nassr. Însă, un lurcru a rămas constant și anume, regulile lui pentru angajații săi.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o familie superbă care este mereu în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au mutat în Arabia Saudită de când a semnat fotbalistul cu cei de la Al Nassr. Arabii aruncă cu bani, la propriu pe vedeta lor. Ronaldo va primi peste 2 milioane de euro la finalul contractului, iar asta nu este tot. De dragul lui, arabii au închis ochii și i-au permis să trăiască în concubinaj cu frumoasa Georgina.

Ronaldo nu s-a mutat doar cu iubita și copii, ci și cu o parte din angajați. Fotbalistul este destul de pretențios atunci când vine vorba de staff-ul lui și își alege oamenii pe sprânceană. Nu este deloc ușor să lucrezi pentru Cristiano, mai ales că are o serie de reguli destul de stricte pentru angajați.

De exemplu, dacă te-ai întrebat, vreodată, de ce nu se află detalii picante din intimitatea lui, răspunsul este simplu. Iubitul Georginei le interzice vehement asta celor din anturajul lui. Ronaldo le-a permis angajaților să divulge secrete din intimitatea lui abia după 70 de ani după ce se stinge din viață.

La început venirii sale în Arabia Saudită, Ronaldo a locuit într-un apartament provizoriu, pentru care plătea o chirie de 280.000 de euro. Între timp, acesta a căutat o locuință permanentă și a si găsit-o. Noul palat al lui Cristiano valoarează 14 milioane de euro, iar prețul este unul justificat. Reședința are 8 dormitoare, o grădină interioară și un parc pentru cei mici.