Quavo a fost prezent aseară la Premiile Grammy. Artistul a creat un moment special în memoria fostului său coleg, dar și nepot din trupa Migos, Takeoff. Acesta s-a stins din viață anul trecut, în urma unei altercații cu arme. Pentru a marca întreaga sa contribuție la muzica rap, Quavo a adus pe scenă un obiect care le va aminti tuturor de Takeoff.

Quavo a avut, de departe, unul dintre cele mai emoționante momente de la Premiile Grammy. Artistul a urcat pe scenă și a cântat în memoria nepotului său, Takeoff. Cei doi, alături de Offset, iubitul lui Cardi B făceau parte din trupa Migos. Deși Offset nu s-a alăturat inițiativei, Quavo nu a fost singur pe scenă.

Artistul a fost acompaniat de corul din Atlanta, Maverick City Mysic. Rapperul a cântat piesa „Without you” pe care a lansat-o anul acesta, în mai, tot în memoria lui Takeoff. Quavo și-a început momentul așezat, cu o mască pe față. În tot acest timp, corul fredona piesa „See you again”, de la Wiz Khalifa și Charlie Puth. La finalul întregului moment, Quavo a arătat tuturor celebrul colier pe care îl purta Takeoff.

Takeoff a murit anul trecut

Takeoff, rapperul originar din Georgia este cunoscut pentru hiturile pe care le-a lansat de-a lungul carierei. „Versace” sau „Bad and Boujee” sunt doat câteva piese pe care le-a cântat alături de colegii lui din trupa Migos, Quavo și Offset.

Artistul, pe numele lui real Kirshnik Khari Ball a fost împușcat fatal pe o alee din Houston, la 2.30 dimineața, în timp ce juca zaruri cu Quavo. Takeoff a fost declarat mort imediat după ce echipajele au ajuns la fața locului. Din fericire, Quavo a scăpat nevătămat.

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. Cariera și-a început-i alături de Quavo și Offset, unchiul și, respectiv, verișorul său. Cei trei au debutat în 2008 sub numele de Polo Club. Abia în 2011 au lansat primul album sub numele Migos.