Jessie J trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. După o sarcină pierdută, soarele a răsărit și pe strada artistei. Jessie a devenit mămică pentru prima dată, iar acest rol a copleșit-o de emoții. Și pentru că fanii i-au fost alături în toată această perioadă, tot ei au fost și primii care au aflat marea veste.

Jessie J a fot destul de reticentă în ultima vreme și s-a gândit de două ori înainte să vorbească despre sarcină. În trecut, artista a suferit un avort spontan, iar asta a făcut-o să-și piardă orice speranță că va mai deveni mamă, vreodată. Însă, în luna noiembrie a anului trecut, bruneta a dat vestea cea mare fanilor. Atunci, a vorbit despre noua ei sarcină, dar și despre caruselul de emoții care o încearcă.

Zilele trecute, Jessie J nu a mai putut ține secretul și a recunoscut, în fața fanilor ei din online că a adus pe lume un băiețel. Mesajul a fost scris pe Instagram. Artista s-a asigurat că pune toată dragostea și emoția în rândurile scrise despre fiul ei.

„Acum o săptămână, viața mea s-a schimbat. Fiul meu a venit pe lume, iar inima mea a deveni de două ori mai mare. Acest sentiment nu poate fi descris în cuvinte. Mă îndrăgostesc zilnic de el. Este magic. El este întruchiparea tuturor visurilor mele. Nu îmi vine să cred că este real, că este al meu și că este aici. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în această călătorie minunată. Voi reveni pe Instagram atunci când mă voi simți pregătită.”, a scris Jessie J.

Proud mama. Jessie J a născut. „Visul meu a devenit realitate”

Cum și-a anunțat Jessie J sarcina

Finalul lui 2022 a venit cu una dintre cele mai vești pentru ea. Și anume, aceea că va deveni mămică. Artista a fost în culmea fericirii, așa că nu s-a putut abține și a împărtășit totul și cu fanii ei din online. Videoclipul emoționant a adunat peste un milion de like-uri și sute de comentarii.

„Sunt foarte fericită și terifiată să arăt asta… Vă rog, fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră vrea doar să plângă în public, într-un costum de pisică, să mănânce murături învelite în ciocolată fără întrebări.”