Festivalul de la Cannes a debutat în forță anul acesta. Cele mai cunosute nume au pășit pe covorul roșu singure sau însoțite. Pe lângă pe vedetele care au arătat impecabil, au fost prezente și persoane ale căror scopuri au fost bine stabilite de acasă. Și anume, acela de a agita apele.

Festivalul de la Cannes este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea mondenă. Sute de vedete vin să semneze prezența pe celebrul covor roșu. Anul acesta, toate starurile s-au pregătit temeinic și aproape că nu a existat ținută care să nu fie aplaudată la scenă deschisă.

Deși s-ar putea să te surprindă, organizatorii evenimentului sunt obișnuiți și cu întâmplări mai puțin plăcute. Ieri, pe covorul roșu și-a făcut apariția o femeie îmbrăcată într-o rochie albastră cu galben. Și, pentru că era chiar steagul Ucrainei, aceasta a decis să protesteze în fața tuturor celor prezenți.

Așezată în fața scărilor, cu toate blițurile îndreptate asupra ei, femeia a scos mai multe pungi de sânge fals. La un moment dat, a început să și le spargă deasupra capului, sub atenta priviri a tuturor celor prezenți. Aceasta a fost scoasă din scenă cu ajutorul oamenilor de ordine.

Se pare că intenția ei a fost aceea de a sublinia vorbele lui Zelenski din cel mai recent discurs. Și anume, că efectele din Ucraina sunt la fel de devastatoare ca cele produse de bomba de la Hiroshima.

Festivalul de la Cannes, un festival cu „de toate”

Pe covorul de la Cannes au defilat unele dintre cele cunoscute dive, dar, de departe, toate privirile au fost furate de Gigi Hadid. Modelul nu a apărut în același timp cu Leonardo DiCaprio, așa că toate blițurile au fost îndreptate asupra ei. Gigi a strălucit într-o rochie bej pe care a accesorizat-o cu bijuteriile potrivite.

La rândul lui, Leonardo DiCaprio a fost văzut pe durata întregului eveniment alături de Scorsese și de Robert De Niro.