Priyanka Chopra este una dintre cele mai discrete vedete de peste Ocean. De obicei, soția lui Nick Jonas nu transformă planul personal în subiect de cancan. Însă, în urmă cu câteva zile, aceasta a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul carierei.

Priyanka Chopra este una dintre cele mai apreciate actrițe. Deși face parte din lumea de la Bollywood, soția lui Nick Jonas a cucerit și Hollywood-ul. În ultima vreme, proiectele ei profesionale sunt din ce în ce mai rare, iar asta pentru că prioritatea ei numărul 1 este fiica sa, Malti Marie. Însă, comunitatea ei de fani este mereu curioasă, așa că, atunci când are timp, Pri stă de vorbă cu ei.

Chiar dacă este celebră, așa nu înseamnă că Priyanka este scutită de vorbe dure sau de răutăți. Recent, aceasta a povestit cum a fost umilită chiar înaintea Festivalului de Film Southwest. Soția lui Nick Jonas a fost jignită și i s-a scos în evidență faptul că nu are deloc dimensiunile unui model. A auzit asta de mai multe ori din partea unor designeri de la care nu se aștepta. Și, pentru că este extrem de sensibilă, Pri s-a demoralizat și a început să plângă.

„Mi s-au spus multe lucruri greu de ascultat. În meseria mea, presiunea este atât de mare, încât abia te mai poți abține. Cineva mi-a spus că nu am deloc o dimensiune normală. Am fost rănită de acele vorbe și am discutat asta cu familia mea. Apoi, am început să plâng de față cu soțul meu și cu echipa mea. Am început să mă simt prost că nu am dimensiunile unui model. De fapt, asta este problema, ca majoritatea femeilor nu au trup de zeițe”, a spus Priyanka.

Priyanka Chopra a avut Bollywood-ul la picioare

Priyanka Chopra lucrează de mică la visul ei. Vedeta a știut de la început că vrea să fie o actriță de renume și nu s-a lăsat până când nu a reușit asta. Înainte de a deveni cunoscută la Hollywood, Pri a avut Bollywood-ul la picioare. Vedeta are la activ zeci de roluri în filme indiene și este foarte mândră de fiecare personaj pe care l-a interpretat.

Pe lângă rolurile din dramele bollywoodiene, Priyanka Chopra a mai cochetat și cu muzica și nu la nivel de amator. Soția lui Nick a colaborat cu Pitbull și will.i.am pentru piesele „Exotic” și „In my city”. Din păcate, cariera ei muzicală nu a fost una longevivă, iar Pri și-a dat seama de asta. Tocmai de aceea, soția lui Nick nu a insistat într-un domeniu în care nu s-a regăsit complet.

În prezent, Priyanka Chopra se ocupă de micuța ei, Malti, dar și de campaniile în care este implicată. Vedeta este ambasador UNICEF și, recent, ls-a ocupat de situația copiilor refugiați din Ucraina.