Another day, another discovery. Yep, este vorba despre TikTok, locul unde găsești ce vrei și ce nu vrei. Trendurile de pe TikTok devine virale într-un timp relativ scurt, iar utilizatorii profită de asta din plin pentru a crea cele mai nebune videoclipuri.

Claudia Preduca este una dintre descoperirile TikTok-ului în materie de makeup. Claudia își ia inspirația de la artiștii români și transformă orice piesă cunoscută într-un makeup desăvârșit. Talentul ei este atât de evident, încât utilizatorii și urmăritorii ei au început deja să îi dea diverse provocări. Claudia a transformat piese precum „Deja Vu”și „Aripi de vis” în adevărate opere de artă și promite că nu va renunța atât de ușor la acest trend, atâta timp cât urmăritorii ei îi dau provocări.

Alina Eremia a fost prima norocoasă care a putut să își vadă piesele transformate în adevărate opere de artă. Rezultatul muncii depuse de Claudia s-a viralizat instant, așa că videoclipurile ei au ajuns și la alți artiști. AMI nu a putut rezista nici ea tentației și a provocat-o pe Claudia să-i transformele piesele pe TikTok. Noi spunem că rezultatul este mai mult decât wow!

@claudia28xo

Replying to @Alina Eremia ⚠️FW⚠️cate ore credeti ca am stat sa filmez acest video?😳/ instagram: claudiapreduca ♬ original sound – Claudia Preduca

Cum a dat Claudia lovitura pe TikTok

Claudia Preduca și-a descoperit pasiunea pentru makeup la o vârstă destul de fragedă. Talentul ei a fost și este mai mult decât evident, iar lucrările ei sunt dovada perfectă. În urmă cu câțiva ani, tânăra de 23 de ani a primit propunerea de a apărea în celebra revistă OprahMag. Deși a crezut că totul este o glumă nesărată, s-a dovedit că a fost mai adevărat decât se aștepta.

În prezent, Claudia Preduca se axează foarte mult pe TikTok, acolo unde postează constant videoclipuri. Un singur machiaj pe care fanii îl consideră simplu, Claudiei îi ia vreo 4-5 ore. Spre surprinderea multora, deși machiajele sunt impecabile, tânăra nu a urmat niciun curs. Claudia a învățat totul de pe Youtube, încă de când avea 12 ani și a continuat să se perfecționeze.

Prepare your brushes! Tipa asta de pe TikTok transformă piesele artiștilor români în idei de makeup
Instagram