Marc Anthony a spus „adio!” burlăciei. Fostul soț al lui Jennifer Lopez și-a unit destinul cu Nadia Ferreira într-o locație de vis. Dacă despre el nu ar fi prea multe de povestit pentru că este celebru, nu același lucru îl putem spune și despre noua lui soție, Nadia Ferreira.

Anul 2023 a început cu dreptul pentru Marc Anthony, cel puțin, din punct de vedere sentimental. Fostul partener al lui Jennifer Lopez și-a găsit sufletul pereche și nu a mai vrut să o lase să scape. Este vorba despre Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani. Este cea de-a patra soție a artistului, iar fanii sper să fie și ultima.

Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare, (Nadia, 23 și Marc, 54), asta nu i-a împiedicat să se căsătorească. Ceremonia a avut loc pe 28 ianuarie la Pèrez Art Museum, iar pe lista invitaților s-au numărat Salma Hayek, Luis Fonsi, Lin-Manuel Miranda. De la petrecere nu a lipsit nici cavalerul de onoare David Beckham, împreună cu soția lui, Victoria.

Nadia Ferreira l-a cucerit din prima pe Marc Anthony

Nadia Ferreira este un nume destul de cunoscut în lumea modelingului. Soția lui Marc a participat la Miss Teen Universe Paraguay 2015 și a ieșit pe locul trei. În august 2021, Nadia a reprezentat Paraguay la Miss Universe Paraguay. Competiția a avut loc în Israel, iar soția lui Marc a ieșit pe locul doi. Deși nu a primit coronița, aceea a fost cea mai mare reușită pentru Paraguay din istorie. Atunci, Nadia a pierdut în fața reprezentantei Indiei, Harnaaz Sandhu.

Patru lucruri pe care nu mulți le știu despre Nadia Ferreira, actuala soție a lui Marc Anthony

În prezent, Nadia Ferreira a renunțat la a mai participa la concursuri de frumusețe și a început cariera în domeniul modeling-ului. A fost aleasă să defileze pentru Custo Barcelona la New York Fashion Week în 2018. În același ani, a semnat un contract cu Wilhelmina, agenție care îi reprezintă pe Nicki Mihaj, Nick Jonas și multe alte staruri. De atunci, a apărut pe coperțile unor publicații importante, precum Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, L’Officiel și multe altele.

Nadia nu este străină nici de domeniul afacerilor. Aceasta este CEO-ul NF, o afacere de familie care are ca scop dezvoltarea personală a femeile și combaterea violenței domestice.