Katy Perry este una dintre cele mai apreciate artiste. A trecut mult timp de când artista nu a mai lansat o colaborare hot pe care fanii să o pună pe repeat, dar asta nu înseamnă că nu are așii ei în mânecă. Iubita lui Orlando Bloom a pus ochii pe o artistă și neapărat vrea să înregistreze o piesă cu ea. Dacă va fi sau nu lozul câștigător, rămâne de văzut.

Katy Perry a trecut în ultima vreme prin câteva evenimente care i-au afectat imaginea. După episodul de la „American Idol” în care a umilit o concurentă, fanii s-au cam întors cu spatele spre ea. Concurenta respectivă a ales să renunțe la competiție, așa că replicile lui Katy au fost pe jumătate iertate.

Totuși, se pare că aceasta se concentrează mai mult pe partea de om de televiziune decât pe cea de artist, iar asta nu prea este pe placul celor care obișnuiau să-i asculte muzica.

Katy Perry are planuri mărețe

Recent, iubita lui Orlando Bloom a luat parte la celebrul interviu în care este asaltată de căței. Deși atenția i-a fost instant furat de blănoși, Katy s-a descurcat de minune să ofere răspunsul la unele dintre cele mai mari curiozități. Una dintre ele a fost legată de planurile de viitor. Nu mare a fost uimirea fanilor când au aflat că artista vrea neapărat să colaboreze cu the one and only Ice Spice.

Și dacă a tot a fost vorba despre sinceritate, Katy Perry a mers până la capăt. Aceasta a spus că și-ar dori ca la masa juraților de la „American Idol” să fie adăugat încă un scaun. Iar cel de-al patrulea jurat să fie chiar Lizzo. Can you imagine this?!

Ca orice artist, Katy Perry are și ea regretele ei muzicale. Poate cel mai mare dintre ele este legat de faptul că a refuzat să cânte alături de Billie Eilish. Totul se întâmpla cu ani în urmă, când Billie nu era atât de apreciată în industrie.