Bad Bunny are piesă nouă și inutil să mai spunem că a cucerit Youtube-ul. Peste 11 milioane de vizualizări în doar trei zile de la lansare! Pe lângă fanii artistului care au vrut să se bucure de piesă, au mai existat și cei care au vrut să descopere dacă „Where she goes” este sau nu despre Kendall Jenner.

Bad Bunny a fost mereu secretos cu viața lui sentimentală. Artistul latino nu a vorbit niciodată despre partenerele sale, însă, idila cu Kendall Jenner nu a trecut neobservată. Bunny și modelul evită blițurile paparazzilor, dar, asta nu înseamnă că cei mai pricepuți dintre ei nu au obținut imagini de-a dreptul uimitoare.

Zilele trecute, Bad Bunny și partnera lui au mers să ia lecții de echitație, apoi au fost împreună la un meci de baschet. În public, cei doi nu au deloc gesturi care să-i dea de gol că sunt un cuplu, dar artistul s-a asigurat că noua lui piesă nu mai lasă loc de interpretări.

Bad Bunny și Kendall Jenner, mai fericiți ca niciodată

Așa cum ne-a obișnuit, deja, nimic nu este ales întâmplător în videoclipurile sale. Materialul video de la „Where she goes” începe cu Bad Bunny într-o mașină retro care ce credeți?! Este marca de mașină preferă a lui Kendall Jenner! Dar asta nu e tot. La un moment, în cadru apare un model cu aripi. Aceasta este trimiterea directă la faptul că iubita lui a fost, cândva, îngeraș Victoria’s Secret.

Fanii lui Bad Bunny nu au putut să nu observe faptul că în videoclipul de la „Where she goes” apar și câțiva cai. Kendall Jenner a declarat de multe ori că are herghelie de cai la ferma sa. În plus, sora lui Kim este obsedată de ei. La toate astea se mai adaugă și versurile care sunt destul de explicite. Dacă a vrut sau nu să-i facă o declarație în versuri lui Kendall, numai el știe. Dar, un lucru este sigur. Bad Bunny a fost prins cu iepurele-n pălărie!