Nicole Cherry s-a maturizat în ultimii ani, cât alți artiști într-o viață întreagă. Cireșica a evoluat pe toate planurile, în special pe cel personal. De mai bine de un an, în viața ei a apărut Anastasia, fiica pe care și-a dorit-o din tot sufletul. Nicole și-a expus întreaga sarcină online, ceea ce i-a adus și un val de critici.

Nicole Cherry a fost unul dintre copiii fenomen ai industriei muzicale. Descoperită cu ajutorul radioului, Nicole a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă. „Memories” a fost rampa ei de lansare, iar de atunci și până acum, nu și-a dezamăgit deloc fanii. Artista a lansat hit după hit, iar milioanele de vizualizări sunt dovada concretă a faptului că este cea mai bună în ceea ce face. După ce a obținut cam tot ce și-a dorit din punct de vedere muzical, Nicole Cherry și-a îndreptat atenția și asupra planului personal.

Artista și-a cunoscut actualul soț chiar prin intermediul tatălui ei. Aceasta a intrat într-un GSM din zona centrală a Capitalei, acolo unde era și Florin. La un moment dat, „Tata Cherry”, așa cum îl cunoaște publicul și-a sunat fiica pentru a intra în GSM. Acesta voia să le demonstreze tuturor că vocea care se aude peste tot la radio este chiar fiica sa. Încă de când a văzut-o, Florin Popa a știut că Nicole va fi iubita lui. Și chiar a avut dreptate.

Nicole Cherry, deranjată de atitudinea fanilor

Relația lor a evoluat uimitor și ambii s-au maturizat unul lângă altul. Nicole Cherry a simțit că Florin este bărbatul lângă care vrea să rămână toată viața, așa că nu a fost deloc speriată de ideea de a rămâne însărcinată. Atunci când a dat marea veste fanilor din online și nu numai, pe lângă felicitări, Nicole a primit și un mare val de hate. La acel moment, mulți o criticau pentru faptul că este mult prea tânără pentru a avea copil.

Oricât de mult și-ar fi dorit să nu se lase afectată de asta, toate vorbele dure au deranjat-o. Artista nu a înțeles de ce a fost mereu numită „copilul cu copil”, mai ales că ea a simțit că este suficient de matură pentru asta. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, Nicole Cherry a pus pentru prima dată punctul pe „i”.

Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă. Sunt femeie, nu sunt copil cu copil, iar 2022 m-a maturizat enorm. A fost un an în care nu am mai avut voie să fiu copil. Eu cred că o mamă, abia după ce dă naștere și trăiește câteva experiențe cu copilul ei, abia atunci dobândește câteva frici. Eu înainte nu gândeam atâtea lucruri.