Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Talentul și pasiunea pentru ceea ce face l-au dus pe culmile gloriei și i-au oferit popularitatea la care mulți visează. Și, așa cum era de așteptat, vedeta PSG are milioane de fane care visează cu ochii deschiși la el. Însă, din păcate, inima lui apariține, deja, unul celebru model.

Neymar nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental. Colegul lui Messi a început anul cu dreptul și poate spune că soarele a răsărit și pe strada lui. Vedeta de la PSG a decis să îi mai acorde o șansă fostei sale iubite, Bruna Bancardi. Cei doi au fost surprinși în ultima vreme în Paris, însă, niciunul dintre ei nu a vorbit cu subiect și predicat despre o împăcare. Cu excepția imaginilor.

În cazul celor doi, zicala „o imagine cât o mie de cuvinte” pare să fie mai valabilă ca niciodată. De ziua lui Neymar, Bruna a postat o imagine în care se săruta cu fotbalistul. „La mulți ani, frumosule! Dumnezeu să continue să ne protejeze relația. „Te iubesc! Te poți baza mereu pe mine.”

Neymar nu are deloc gusturi rele

Deși aceasta a scris un mesaj siropos de ziua lui, atenția tuturor a fost îndreptată către posibila împăcare dintre ei. În continuare, Bruna se află în Paris, dar nu se mai afișează alături de Neymar, ci pare că se distrează împreună cu prietenele ei.

Bruna și Neymar au pus capăt relației lor anul trecut, în luna august. Totuși, se pare că cei doi nu au putut sta separați prea mult timp, așa că au reluat povestea de dragoste. Fotbalistul are o pasiune pentru femeile cu numele Bruna, modelul fiind cea de-a doua partneră a lui Neymar cu acest prenume. Bruna Biancardi are 27 de ani și este un model de origine braziliană. De ani buni, aceasta locuiește în Paris, locul unde l-a și cunoscut pe vedeta de la PSG.

Neymar pare că are planuri serioase alături de Bruna. În multe dintre interviurile sale, fotbalistul a declarat că vrea o mamă pentru fiul lui de 9 ani, dar și alți copii. „Am 31 de ani și o carieră bună. La nivel personal vreau să mai fac doi copii, să-i ofer copilului meu câțiva frați”