Mult a fost, puțin a mai rămas până la MET Gala. Cel mai așteptat eveniment al anului va avea loc la începutul lunii mai și va aduna cele mai sonore nume din industria media. Anul acesta, lista invitaților a suferit modificări radicale, iar familia Kardashian pare că nu mai este dorită la acest eveniment.

În familia Kardashian aproape că devenise un obicei participarea la MET Gala. Dar, cum „niciodată să nu spui niciodată”, se pare că prezența lor nu este una imperativă. Vocile de peste Ocean susțin că anul acesta, Anna Wintour a tăiat de pe listă întregul clan Kardashian. După momentul lui Kim de anul trecut, toată lumea se întreabă de cei au ajuns la această concluzie cei din organizare.

Ei bine, se pare că familia Kardashian nu va fi prezentă din cauza temei de anul acesta. Inspirată de moștenirea lăsată de Karl Lagerfeld în domeniul modei, seara MET Gala îi va fi dedicată. Toată lumea știe că el a fost directorul creativ al casei de modă Chanel. Gurile rele susțin că Annei Wintour îi este foarte frică de imaginația lui Kim Kardashian și nu ar vrea să o vadă îmbrăcată în vreo piesă care i-a aparținut lui Coco.

Și nu ar fi exclus, având în vedere că anul trecut a făcut tot posibilul pentru a intra în rochia purtată de Marilyn Monroe. Tot anul trecut a fost și pentru prima dată când familia Kardashian a fost prezentă în formula completă pe covorul roșu de la MET Gala.

Cine va prezenta, anul acesta, MET Gala

În urmă cu câteva săptămâni, a fost anunțată tema evenimentului de anul acesta. Omagiul adus lui Karl Lagerfeld a fost așteptat cu sufletul la gură de toată lumea modei și nu numai.

„Karl Lagerfeld: A line of beauty” va fi găzduită de Dua Lipa și Roger Federer. Însă, nu vor fi singurele gazde. Alături de Anna Wintour vor fi Penelope Cruz și Michaela Coel. Tema din acest an a fost gândită special pentru a onora aportul lui Karl în industria fashion. După cum se știe, deja, aceasta nu s-a ocupat doar de brandul lui. Karl a ajutat și alte case mari de modă, precum Chanel, Fendi, Balmain și Chloe.

MET Gala va avea loc, ca de obicei, în prima zi a lunii mai. Spre deosebire de anul trecut, evenimentul nu va mai fi împărțit în două etape, ci totul va avea loc într-o singură zi. Primul eveniment de acest gen din istorie a avut loc în 1948. Timp de decenii la rând, a fost accesibil doar persoanelor din clasa înaltă din New York. În 1995, Anna Wintour a transformat totul într-un catwalk destinat oamenilor bogați și faimoși.