Nick Jonas este destul de discret cu viața lui privată și nu îi place să dea prea multe din casă. Însă, recent, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din cariera lui. Și anume, momentul care l-a trimis direct la terapie.

Nick Jonas a decis să fie mai sincer ca niciodată și să își deschidă sufletul în fata fanilor. Recent, acesta a povestit episodul în care a cântat alături de Kelsea Ballerini, în 2016, la Academy of Country Music Awards. În loc să fie un moment important pentru el și pentru cariera sa, Nick l-a descris ca fiind „traumatizant”. De fapt, se pare că din cauza asta a ajuns și la terapie.

Dacă este să ne luam după cele spuse de Kelly Clarkson, „What doesn’t kill you makes you stronger”, dar asta nu s-a aplicat și în cazul fratelui Jonas. La acel moment, Nick a acceptat invitația de a urca pe scenă alături de artista country. Cei doi au interpretat peisa „Peter Pan”, dar rezultatul nu a fost deloc cel scontat.

Nick Jonas și-a dorit să fie cel mai bun, mereu

„Am adăugat tușa mea personală. Am repetat de un milion de ori. Eram foarte încrezător în moment și nici nu mă gândeam că piesa îmi va face probleme. Când am început, a fost totul ok. Însă, când m-am îndreptat spre ea, am uitat totul și am atins nota greșită. M-am pierdut și am cântat greșit timp de 12 secunde.”, a spus Nick Jonas în podcastul „Armchair Expert” cu Dax Shepard.

Imediat după acel moment, artistul nu a mai vrut să dea ochii cu nimeni. „După concert am fugit în mașină, apoi în avion. Am vorbit cu managerul meu și i-am spus că am făcut cea mai mare gafă din cariera mea. Acel incident chiar a pus presiune asupra mea. M-a făcut să-mi doresc să fiu mereu perfect. Acum, privind retrospectiv, mi se pare foarte amuzant. Însă, atunci m-a afectat mai mult decât mi-am închipuit și m-a făcut să merg la terapie.”

În schimb, momentul nu a fost deloc unul îngrozitor pentru Kelsea Ballerini. Drept dovadă, artista a acceptat să se alăture celor de la Jonas Brothers, cinci ani mai târziu, în turneul „Remember this tour”.