Mira este una dintre artistele care deține, fără doar și poate, rețeta succesului. Piesele pe care le lansează au lipici la cele mai bune poziții din topuri și nu numai. Melodiile semnate de gorjeancă se aud constant pe radio, dar se pare că cei din Târgu Jiu și Rovinari nu țin cont de asta.

Mira nu are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai bune voci de la noi, iar fanii ei sunt mereu alături de ea. Artista și-a găsit stilul care o reprezintă cel mai bine, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Piesele ei au milioane de vizualizări și au lipici la public. Tocmai de aceea, îndrăgita artistă nu își explică cum de nu este chemată să cânte chiar la ea acasă, în Gorj.

Recent, au fost Zilele Municipiului Târgu Jiu. Toată lumea știe că asta se marchează prin concerte și alt gen de spectacole. Anul acesta, pe scenă au urcat The Motans, Carla’s Dreams și Delia. Mira nu înțelege de ce responsabilii cu organizarea unor astfel de spectacole nu o cheamă să își încânte fanii din acea zonă, care nu sunt deloc puțini la număr.

Mira se mândrește cu orașul din care provine

Artista a povestit pe social media că au trecut mai bine de doi ani de când n-a mai mers în concert la Târgu Jiu. Cât depsre Rovinari, nici nu încape discuția! O mare parte din fanii ei nici nu știu că s-a născut acolo. Singure dăți când află asta este atunci când Mira aduce în discuție acest aspect în diverse emisiuni sau podcasturi.

„Dezamăgită că nu sunt invitată să cânt acasă la mine, Târgu Jiu, Rovinari… Foarte mulți nici nu știau că sunt de acolo. Află mereu din podcasturi și emisiuni, pentru că menționez ori de câte ori am ocazia. Alți colegi de-ai mei sunt mândria orașelor lor.

Habar nu am cine, cum se ocupă, însă ultima dată când am performat la Târgu Jiu a fost acum mai bine de doi ani. De Rovinari, nu mai zic.”, a scris Mira.