Anul 2023 a găsit-o pe Miley Cyrus mai bine ca niciodată. Artista a revenit cu un album nou la care lucrează încă din 2017. Niciuna dintre piesele de pe „Endless Summer Vacantion” nu sunt întâmplătoare. Fiecare are povestea ei, iar Liam nu lipsește din ele.

Miley Cyrus trăiește cea mai bună etapă creațională din cariera ei. Cele mai recente evenimente au ajutat-o pe artistă să-și găsească inspirația pentru noile piese. „Endless Summer Vacantion” a fost unul dintre cele mai așteptate albume de către fanii vedetei și se pare că a meritat toată răbdarea pe care au avut-o până acum. Miley a marcat lansarea noului album printr-o sesiunea live care se poate urmări pe Disney+.

În cadrul acestui eveniment, Miley Cyrus a povestit care a fost sursa ei de inspirație din spatele fiecărei piese. De la legătura puternică cu sora și mama ei, până la prietenii și iubiri pierdute, toate se regăsesc în versurile pieselor de pe album. Cei care au ascultat totul cu atenție, sigur au observat că artista a aruncat câteva săgeți către fostul ei soț, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus are un nou iubit

După ce l-a umilit în versurile piesei „Flowers”, artista a revenit cu noi versuri subtile, dar nu greu de înțeles. În piesa „Muddy feet”, Miley Cyrus a povestit, pe note muzicale, momentul în care și-a dat seama exact că Liam îi este infidel.

„Miroși a parfumul pe care eu nu l-am cumpărat. Acum știu de ce am tras cortina. Pleacă din casa mea”, spun versurile artistei. Miley este foarte mândră de albumul ei și știe că fanii se vor regăsi în povestea ei. De altfel, la fel s-a întâmplat și în cazul piesei „Flowers” care i-a adus fostei membre Disney supremația în toate topurile. Și, pentru că totul merge ca pe roate, fanii se așteaptă și la un turneu mondial.