Mila Kunis și Ashton Kutcher știu cum să agite apele. Cei doi au stârnit un val de reacții în rândul fanilor, după ce au anunțat planurile lor de viitor. Actorii nu vor să lase nici măcar un dolar copiilor, iar asta nu este deloc pe placul celor care îi admiră.

Mila Kunis și Ahston Kutcher formează unul dintre cele solide cupluri de peste Ocean. Actorii au reușit să se lanseze prin forțele proprii, iar același spirit vor să îl insufle și copiilor. Cei doi provin din familii de clasă mijlocie, așa că înțeleg foarte bine valoarea banilor, dar și cum este să aiba buget limitat. Împreună, Mila și Ashton au adunat o avere de 275 de milioane de dolari, dar se pare că asta nu va ajunge la copiii lor.

Într-un interviu din cadrul podcastului „Armchair Expert with Dax Shepard”, Ahston Kutcher a explicat motivația din spatele acestei decizii. Ba mai mult, se pare că subiectul nici nu a trebuit să fie prea mult dezbătut cu Mila, pentru că au fost din prima de acord.

Ashton Kutcher, mâna de fier din familie

„Copiii mei au o viață privilegiată și nici măcar nu realizează asta. Nu vor afla decât dacă apelăm la această măsură. Nu le voi lăsa niciun dolar. La final, vom dona banii către acțiuni caritabile și alte organizații.”

Kutcher a mai menționat și fapul că este foarte conștient că faima vine la pachet cu anumite privilegii. Tocmai de aceea, principala lui prioritate este să facă tot ce este mai buni pentru copiii lui. Faptul că exclude din start o posibilă moștenire lăsată lor, crede că îi va ajuta să fie oameni mai buni.

De asemenea, tot pe aceeași premisă, Ashton Kutcher crede că dacă nu le va lăsa nimic copiilor, îi va motiva să muncească și să nu aștepte să le fie oferit totul ca pe tavă.