Toată lumea așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, iar melodiile tematice se aud deja peste tot. Mariah Carey a dat lovitura în urmă cu 28 de ani. Atunci, a lansat o piesă pentru care toată lumea a făcut o obsesie.

“All I Want For Christmas Is You” s-a auzit din 1994 peste tot, în fiecare an, de sărbători. Melodia a stat pe primul loc în preferințele oamenilor, din 1994 și până acum, iar în 2011, artista a lansat o versiune nouă alături de Justin Bieber.

Succesul ”All I Want for Christmas Is You” se vede și în averea artistei Mariah Carey, care câștigă anual 426.000 de euro doar din drepturile de autor. Timp de 20 de ani, piesa a fost pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii de sărbători, iar în 2015 a fost cel mai descărcat cântec de Crăciun pe platforma Spotify.

Mariah Carey a fost dată în judecată

În urmă cu câteva luni, artista a fost dată în judecată. Pe numele ei a fost intentat un proces de către Andy Stone. Aceasta susține că a compus o piesă cu același nume cu cinci ani înaintea lui Mariah, mai exact, în 1989. În actele depuse la Curtea din New Orleans sunt trecute și daunele morale. Acestea se ridicau la 20 de milioane de dolari. Din fericire, Mariah trebuie să le plătească pentru că Andy și-a retras acuzațiile.

Mariah Carey este o legendă. Chiar dacă lumea o cunoaște mai mult datorită piesei „All I want for Christmas”, artista are multe reușite la activ. După zeci de ani de carieră, Mariah culege roadele muncii sale și, recent, a fost primită în cadrul Hall of Fame, o instituție create special în cinstea compozitorilor. 

„Îmi amintesc când Jemaine Dupri a fost primită în Hall of Fame, nu mai știu exact când, dar cred că înainte de Covid, cu trei ani în urmă. Atunci i-am spus <>”, a spus Mariah în discursul ei.