Maluma nu duce deloc lipsă de sinceritate. Artistul spune mereu lucrurilor pe nume, iar cel mai recent podcast la care a fost invitat demonstrează, încă o dată, asta. Pretty Boy nu a mai ținut cont de nimic și a dat din casă detalii despre relația dintre el și Anitta, despre iubitul lui Karol G, dar și despre cum i-a suflat-o Neymar pe Natalia de sub nas.

Maluma este ca o carte deschisă pentru fanii lui. Artistul a fost mereu transparent, iar asta pare că l-a apropiat și mai tare de comunitatea lui. Recent, Don Juan a fost invitat la un podcast care, mai mult ca sigur, a agitat apele în industria muzicală. Pretty Boy a vorbit despre cariera sa, despre colaborările care i-au rămas la suflet, dar și despre viața personală.

Toată lumea știe că, de ani buni, Maluma se iubește cu Susana Gomez, o cunoscută arhitectă. Aceasta a divorțat de fostul ei soț, iar gurile rele spun că artistul a fost ispita. Acum, cei doi sunt de nedespărțit, dar Pretty Boy nu se ferește să spună că inima lui au rămas și la alte femei. Kendall Jenner este marea slăbiciune a artistului și a spus asta ori de câte ori a avut ocazia.

„Crush-ul meu este Kendall Jenner, dar deja a luat-o Bad Bunny. Acum, este femeia lui. Am spus asta peste tot când am fost întrebat. Kendall este cea mai frumoasă femeie din lume.”

Maluma și Neymar obișnuiau să fie foarte buni prieteni

Maluma nu s-a putut abține și a dat-o de gol pe colega lui din industrie, Karol G. Fanii știu că aceasta s-a despărțit de Anuel AA, dar se pare că și-a găsit foarte repede un alt suflet pereche. Mai exact, pe nimeni altul decât Feid, un alt artist cunoscut din lumea latino. „Nu am mai umblat de mult timp cu ea, dar eu cred că da, ea și Feid formează un cuplu.”

Pentru că a fost la un podcast și a avut tot timpul din lume să vorbească, Maluma nu a avut cum să nu-l aducă în discuție pe Neymar. Este foarte bine cunoscut faptul că fotbalistul i-a furat-o pe Natalia Barulich de sub nas. Maluma și Natalia s-au cunoscut la filmările videoclipului „Felices los 4”, iar relația lor părea una solidă. Asta până când a apărut Neymar. Ceea ce l-a durut și mai tare pe artist a fost faptul că a fost trădat de unul dintre prietenii lui.

„Asta chiar m-a durut. Umblam împreună. Dacă cineva îi scrie femeii mele, nu mă alarmez, nu este un delict. Însă, dacă ea nu îmi spune, atunci mă supăr. Am cântat la fiecare zi de naștere de-ale lui Neymar, nu-i port pică. La final, comunicare cred că a fost de vină. Mie nu-mi păsa ce făcea Natalia cu viața și cu timpul ei liber. Eu am fost într-o relație bună cu Neymar, nu m-aș fi așteptat la asta.”

De ce nu a mers relația lui Papi Juancho cu Anitta

Sinceritatea lui Maluma a mers mai departe. Artistul a recunoscut de ce nu a funcționat nici relația cu Anitta, colega lui de breaslă. Fanii au crezut că mereu a fost ceva între cei doi, iar acum, Papi Juancho a confirmat. Din păcate, flacăra iubirii nu a stat aprinsă prea mult.

„Între mine și femeile din industrie nu funcționează lucrurile. Când am cunoscut-o pe Anitta, ne-am plăcut din prima. Nu puteam să fiu cu ea pentru că făcea același lucru ca și mine. Îmi trebuie o persoană total diferită față de mine pentru a mă ține cu picioarele pe pământ. Când am fost cu Natalia, ea aparținea lumii mondene. Era foarte dificil. Prefer să fiu mai mult la locul meu.”

Artistul, asaltat la o nuntă în Europa

Maluma a mai povestit și un episod destul de amuzant care a avut loc în timp ce era la o nuntă, în Europa. Artistul a fost chemat să cânte, doar că miresei i s-a pus pata pe el. Artistul abia a reușit să scape de acolo și spune că este cel mai ciudat moment din cariera lui.

„Eram în Europa, cântam la o nuntă. Mireasa voia ceva mai mult cu mine. I-am spus că este greșit ceea ce face. Eu venisem să cânt, să-mi iau banii, iar apoi plecam.”