Macaulay Culkin nu mai este demult home alone. Actorul și iubita lui, Brenda Song, cunoscută din serialele Disney au devenit părinți pentru a două oară. De data asta, totul s-a întâmplat în mare secret, de parte de ochii curioșilor.

Macaulay Culkin și Brenda Song sunt idolii unor generații, iar dacă mulți dintre fani habar n-aveau că cei doi formează un cuplu, ei bine acum actorii au devenit și părinți. Pentru a doua oară! Carson a venit pe lume cu puțin timp înaintea Crăciunului, așa că a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteau primi cei doi. Totul s-a întâmplat foarte repede, la nici un an dde când cei doi s-au logodit. În ianuarie 2022, o sursă din anturajul lor confirma pentru publicațiile din afară că actorii și-au unit destinele într-un cadru restrâns.

Carson este, mai nou, mezinul familiei. Brenda Song a adus pe lume primul copil în urmă cu mai bine de un an. Băiețelul se numește Dakota Song Culkin. Părinți au ales acest nume în memoria surorii lui Macaulay, Dakota care a murit în 2008.

Macaulay nu mai are nevoie de nicio prezentare, actorul fiind mereu asociat cu seria de filme ”Home Alone”. Brenda Song a apărut în numeroase producții Disney, printre care cea mai cunoscută fiind ”Sweet life on deck”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Changeland”. Se pare că a fost dragoste la prima vedere. Dacă acum Brenda își va dedica timpul exclusiv creșterii celor mici, nu este exclus ca Macaulay să fie pe platourile de filmare de la „American Horror Story”.