Liam Payne a scandalizat online-ul cu cele mai recente apariții ale sale. Fostul membru One Direction pare că are de gând să calce pe urmele lui Zac Efron. Nu o spunem noi, ci cele mai recente imagini sunt dovada perfectă.

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat, Liam Payne a fost în Londra să își susțină fostul coleg din One Direction. Louis Tomlinson a lansat „All these voices”, primul lui documentar și i-au fost aproape cei mai dragi oameni. Liam a defilat pe covorul roșu la braț cu iubita lui, dar atenția tuturor a fost „furată” de un alt detaliu. Și anume, e fața artistului.

Liam Payne pare complet schimbat, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că a apelat la operații estetice. Vocile care susțin asta au fundamentele lor, iar imaginile din prezent cu cele de acum două săptămâni nu au nicio legătură. Acum, în Londra, fața lui Liam a fost mult mai bine conturată, iar bărbia a fost extrem de proeminentă. De fapt, întreaga înfățișare este schimbată. Uite dovada!

La fel ca și coleful lui de breaslă, Liam nu a vorbit deloc despre acest subiect. Nici Zac Efron nu a făcut asta anul trecut, atunci când fanii l-au surprins pe picior greșit. Comunitatea de fani a lui Payne încă așteaptă o confirmare, însă, uneori, imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Liam Payne a fost dependent de alcool

Liam Payne a vorbit mereu deschis despre provocările pe care le-a înfruntat, de-a lungul timpului, dar și despre planurile de viitor. Fostul star One Direction a povestit că a suferit de tulburări psihice atunci când făcea parte din trupă. Ba mai mult, a avut probleme cu consumul de alcool și substanțe interzise. 

Sunt câteva lucruri despre care nu am vorbit niciodată și care sunt foarte serioase. Și deveniseră problematice. După ce m-am văzut în situațiile respective, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva”, a spus Liam într-un interviu.

Problema era că, pentru siguranța noastră, trebuia să stăm închiși în camerele de hotel. Și ce era în cameră? Un minibar. Așa că la un moment dat, m-am gândit că aș putea să dau o petrecere singur. Și asta s-a repetat timp de mai mulți ani”, a continuat artistul. 

Liam a mai spus că și-a dat seama că are o problemă și că a început să meargă la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi. La prima întrunire l-a însoțit actorul Russell Brand. Experința l-a ajutat, dar l-a și inspirat, pentru că s-a hotărât să scrie scenariul pentru un film scurt de comedie în care va juca tot el. Liam a spus că nu a mai pus gura pe alcool de luni bune și că vrea să se concentreze asupra proiectelor profesionale în perioada care urmează.