Latto nu duce deloc lipsă de inspirație. Artista a vrut să demonstreze că știe să facă bani din piatră seacă. Fiind celebră și având milioane de fani, vedeta s-a gândit să le ofere tuturor șansa de a intra în posesia unui item extrem de personal.

Dacă aveai impresia că le-ai văzut pe toate, ei bine, te-ai înșelat amarnic. Latto demonstrează că nu are limite și și-a încercat norocul pe eBay. Artista a pus la licitație lenjeria intimă pe care a purtat-o și în care s-a poza de dragul Instagramul. Aceasta a cerut mai puțin de un dolar pentru ea, însă, ofertele fanilor au fost extrem de generoase. Diva ajunsese la suma de 90.000 de dolari, dar fericirea ei nu a durat prea mult.

Cei de la eBay s-au sesizat imediat. Au catalogat postarea lui Latto ca fiind „neconformă cu normele de igienă și sănătate”. Fără să stea prea mult la discuții, aceștia au șters postarea artistei. Și, odată cu ea, s-a dus și șansa de a se îmbogăți. Evident că vestea nu i-a picat deloc bine lui Latto. Artista a început să-i ironizeze pe cei de la eBay, numindu-i „Poliția Lenjeriei”.

La cei 24 de ani ai săi, Latto este prezentă de mult timp pe scena muzicală. Însă, au trebuit să treacă mulți ani până a descoperi succesul. În 2022, piesa „Big energy” a adus-o în atenția tuturor și a fost o surpriză plăcută pentru topurile din întreaga lume. Înainte, artista avea numele de scenă Mullato, însă a decis să facă o schimbare care se pare că i-a purtat noroc.