Lady Gaga a fost o adevărată apariție la Premiile Oscar din acest an. Artista a fost invitată pentru a crea un moment special pe scenă, dar nu s-a rezumat doar la asta. Cei care au stat cu ochii pe gală, susțin că Gaga i-a luat fața Rihannei cu momentul ei artistic.

Lady Gaga este obișnuită să fie în centrul atenției. De data asta, artista a primit toate laudele, atât pentru modul de prezentare la Oscar, cât și pentru mesajul pe care a ales să-l transmită. Gaga a avut dubii în ceea ce privește participarea ei la eveniment, dar a decis cu sufletul, așa că fanii s-au putut bucura de prezența ei. Artista a atras toate privirile într-o rochie neagră, îndrăzneață care i-a lăsat la vedere formele. Rochia face parte din cea mai recentă colecție semnată Versace și a fost purtată chiar de Gigi Hadid la defilare.

Lady Gaga i-a uimit pe toți atunci când s-a sărutat cu colegul ei de platou, Brendan Gleeson. Ambii joacă în „Joker: Folie à deux”, producția care se va lansa în 2024. Dar asta nu a fost tot. Deși era în centrul atenției și blițurile erau ațintite asupra ei, Gaga a sărit imediat să ajute un fotograf care se împiedicase pe covor. Artista s-a dus imediat la el să-l ajute să se ridice și să îl întrebe dacă este bine. Gestul lui Lady Gaga a primit mii de aprecieri, mai ales că, mai rar sunt văzute astfel de intenții.

@accesshollywood

Mother Monster to the rescue 🥹 #LadyGaga runs to help a photographer who fell on the #Oscars carpet. ♬ original sound – Access Hollywood

Lady Gaga, mai naturală ca niciodată pe scenă

În contrast cu defilarea ei plină de glam, pe scena premiilor Oscar, mama monstruleților a decis să fie naturală. Gaga nu s-a machiat deloc și a renunțat și la hainele sofisticate. Artista a îmbrăcat un tricou simplu și o pereche de jeans și a interpretat „Hold my hand”. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick” și a fost nominalizată la categoria „cel mai bun cântec original”.

„Cred că avem nevoie unii de alții. Avem nevoie de multă iubire pentru a merge prin viață. Toți avem nevoie de un erou. Există eroi în jurul nostru, în locuri neprevăzute. Dar s-ar putea să descoperi că poți fi propriul tău erou, chiar dacă te simți incomplet în interior.”, a spus Lady Gaga, potrivit celor de la People.