După luni întregi în care a fost singur și disponibil, Pete Davidson poate spune că a răsărit soarele și pe strada lui. Comediantul a uitat-o pe Kim Kardashian și deja și-a găsit o nouă parteneră. Unde mai pui că nici aceasta nu este deloc străină de lumina reflectoarelor?!

Pete Davidson a suferit destul după despărțirea de Kim Kardashian. Deși au fost împreună pentru o perioadă scurtă de timp, se pare că sentimentele comediantului au fost foarte puternice. În timp ce Kim a apărut la toate evenimentele cu zâmbetul pe buze, Pete a preferat să stea în liniște și să își vindece rănile.

Acum, actorul pare că nu mai singur, ci a găsit cu cine să o înlocuiască pe Kim Kardashian. Este vorba despre nimeni alta decât Chase Sui Wonders. Tânăra vine din aceeași lume ca și Pete și este cunoscută datorită aparițiilor ei din producții de succes precum „Bodies bodies bodies” și „Generation”. După ce au fost suprinși sărutându-se pe platourile de filmare Universal Studios, cei doi au decis să se răsfețe cu o vacanță pe cinste. Pete a dus-o pe partenera sa în Hawaii, unde, fără dubii, s-au distrat de minune.

Pete Davidson și-a găsit sufletul pereche

Din imaginile surprinse de paparazzi, reiese faptul că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Ba mai mult, Pete a încercat să închidă demult capitolul Kim Kardashian. Comediantul a ieșit la date cu Emrata, dar fără succes. Apoi, Davidson a decis să șteargă și ultima amintire pe care o mai avea cu miliardara. Fără să stea prea mult pe gânduri, și-a scos tatuajul pe care și l-a făcut anul trecut în cinstea lui Kim.

După ce s-a afișat cu Chase, multe voci au acuzat-o pe tânăra de 26 de ani că stă cu Pete pentru a deveni faimoasă. Ei bine, aceasta nu are nevoie de celebritate. Surprinzător sau nu, background-ul său este unul destul de solid. Chase Sui Wonders este nepoata designerului Anna Sui. Aceasta a absolvit Universitatea Harvard cu distincția „Magna cum laude”. Chase Sui s-a specializat pe film și producție și a scris multe articole pentru publicația universității, The Harvard Lampoon.