Katy Perry face ce face și atrage probleme ca un magnet. De data asta, iubita lui Orlando Bloom a lăsat mască o lume-ntreagă din cauza celor mai recente replici la adresa unei concurente de la „American Idol”. Perry nu va scăpa așa ușor de furia celor din online, mai ales că ținta ei a fost o mămică.

Katy Perry se află la masa juraților „American Idol” de ani buni. În tot acest timp, a arătat că poate juriza imparțial, dar că poate fi și empatică, atunci când este cazul. Well, fiecare are zile și mai bune și mai proaste, iar asta se aplică și vedetelor. Katy nu a fost în cel mai bun mood al ei atunci când a ales să facă ironii acide la adresa unei concurente.

Concurenta respectivă s-a prezentat cu foarte multe emoții în fața celor trei jurați. Întrebată ce vârstă are, nimeni nu a crezut că are 25 de ani. Katy Perry a murmurat că are 60, dar nimeni nu i-a dat prea multă importanță. Apoi, Sara Beth Liebe a spus cu mândrie că are și trei copii, moment în care Katy a fost pur și simplu șocată. Reacția ei i-a îngrijorat pe ceilalți jurați care au întrebat-o dacă se simte bine.

Katy Perry este acuzată de bulllying

Concurenta nu s-a putut abține și a intervenit în discuție. Aceasta a spus că dacă artista va leșina pe masă, va leșina și ea de emoții. Katy Perry pare că nu prea a gustat gluma ei. Ba chiar i-a spus că se pare că ea este cea care stă prea mult la masă, făcând aluzie la aspectul fizic.

Evident, după acest moment, reacțiile au început să apară pe bandă rulantă. Iubita lui Orlando Bloom a primit cancel din partea tuturor, în timp ce tânăra mămică a primit numai mesaje de încurajare.

https://www.tiktok.com/@231generationunite2/video/7213634042388909354?_r=1&_t=8at22NqYEvm