Kanye West este un împătimit al modei, iar asta nu poate contesta nimeni. După celebra pereche de papuci cu cristale, Ye a continuat să uimească publicul prezent la Paris Fashion Week. De data asta, rapperul a ales să transmită un mesaj cât se poate de clar. Mesaj care, de altfel, a cam agitat apele.

Kanye West este mare fan Balenciaga. Videoclipul cu el defilând în deschiderea show-ului de la Paris Fashion Week este viral. Dacă acela nu a ajuns la tine, încă, ei bine, nu e timpul pierdut. Între timp, Ye a mai făcut o mișcare prin care s-a asigurat că va deveni viral. În plus, toată lumea vorbește, deja, despre asta. Rapperul s-a asigurat că toată lumea vede mesajul lui, după care a trecut la fapte.

Kanye West și-a pus lumea în cap. Cum a reușit rapperul să creeze controverse la Paris Fashion Week
Profimedia

Kanye West atrage scandalurile ca un magnet

Cu toții știm mișcarea din State „Black Lives Matter”, numai că Ye a privit totul dintr-o altă perspectivă. Artistul și-a prezentat noua colecție Yeezy, dar nu oricum. Fostul partener al lui Kim K a îmbrăcat tricou înscripționat cu mesajul „White Lives Matter” și la fel au procedat și modelele lui. Kanye a creat imediat controversă, semn că inițiativa lui nu prea a fost apreciată așa cum se aștepta.

Ba mai mult, Jaden Smith a ales să părăsească evenimentul chiar în mijlocul defilării lui Ye, în semn de protest. Fiul lui Will Smith nu a fost deloc de acord cu mișcarea lui Kanye, ba chiar a considerat-o deplasată. Deși este cunoscut ca fiind un activist și un susținător al Drepturilor Omunului, de data asta nu a fost deloc pe aceeași frecvență cu Kanye. Momentan, fiul lui Will Smith nu a comentat deloc evenimentul cu pricina. În schimb, a ales să posteze câteva mesaje pe Twitter. Comunitatea lui pare că l-a înțeles și că i-a dat dreptat în scandalul cu Kanye. În schimb, Ye nu a comentat nimic.

@pagesix

#Ye surprises Paris fashion week. ♬ all falls down – .