Kanye West nu are în vocabular termenul de „banal”. Rapperului nu i-a plăcut niciodată să se încadreze în anumite tipare, așa că a fost mereu diferit față de ceilalți. Uneori, asta este de bine, însă Ye nu face decât să atragă controversele.

Nu mai este niciun secret faptul că fostul soț al lui Kim Kardashian are o pasiune pentru încălțări. Kanye West are o întreagă linie de producție bazată pe asta, iar vânzările merg mai bine ca niciodată. În timp ce milioane de fani încearcă să pună mâna măcar pe o pereche de Yeezy, Ye a trecut la nivelul următor. Rapperul a fost prezent la London Fashion Show și s-a asigurat că atrage toate privirile asupra lui.

Kanye West a ales să poarte la un eveniment atât de important o pereche de papuci. Nimic neobișnuit până aici, doar că papucii lui Ye nu au fost unii „normali”. Cu două barete subțiri, încrustate cu zeci de cristale, papucii lui Kanye au făcut senzație la London Fashion Week. Rapperul are spiritul fashion și, drept dovadă, a ales să își pună și o pereche de ciorapi.

Nu a durat mult până când imaginea cu celebri papuci a ajung virală. Mii de internauți s-au amuzat de alegerea lui Kanye, așa că rapperul s-a văzut nevoit să explice alegerea făcută. Se pare că Ye a decis să poarte acei papuci special pentru a atrage atenția tuturor. Într-un mesaj pe care l-a trimis unuia dintre prietenii lui, artistul a scris „Știam că va fi o adevărată nebunie cu ei!”

London Fashion Show l-a adus pe Kanye West mai aproape de Irina Shayk, fosta parteneră a lui Bradley Cooper. Pentru cei care au uitat deja, Irina și Ye au avut o relație de câteva zile pe care au consumat-o la Paris, anul trecut.

Kanye West a dat moda la London Fashion Show. Rapperul a purtat papuci cu cristale și șosete
Instagram