Jonas Brothers este una dintre cele mai longevive trupe de la Hollywood. Frații talentați au avut ups and downs, însă cariera lor este una ireproșabilă. Tocmai de aceea, Nick, Joe și Kevin au primit propria lor stea pe Walk of Fame. De la o ceremonie atât de importantă nu aveau cum să lipsească soțiile lor, dar și copiii.

Jonas Brothers pot spune că au cules roadele muncii lor. După ani întregi de carieră și zeci de hituri lansate, trupa fraților talentați a primit o stea pe Walk of Fame. Este o realizare uriașă, atât de punct de vedere profesional, cât și personal. Fiind un eveniment special, Nick, Joe și Kevin s-au asigurat că le sunt alături cele mai importante persoane din viața lor. Priyanka, Sophie Turner și Danielle au ocupat primele locuri și i-au sorbit din priviri pe soții lor în timpul discursului.

Din păcate pentru toți, toate privirile le-a furat Malti, fiica lui Nick Jonas. Micuța a împlinit recent un anișor, iar până acum, părinții ei i-au protejat identitatea. Deși s-au mai afișat cu ea pe Instagram, mereu au ales să îi ascundă chipul cu un emoticon. Însă, de data asta, Priyanka a decis ca micuța să o însoțească la unul dintre cele mai importante evenimente din viața tatălui ei.

Lui Nick Jonas i se potrivește de minune rolul de tată

Nick a apreciat foarte mult efortul depus de soția lui și a ținut să-i mulțumească pentru asta în fața tuturor. „Îi sunt recunoscător soției mele minunate. Ești calmul din agitație, este stânca din furtună și ador faptul că sunt căsătorit cu tine. Este cel mai frumos cadou pentru mine. Ador faptul că suntem părinți. Malti Marie, abia aștept vin peste 15 ani cu tine aici și să te fac de râs în fața prietenilor”, a glumit Nick.

Jonas Brothers au primit o stea pe Walk of Fame. Nick și Priyanka au arătat, pentru prima dată, chipul fetiței lor

În timp ce Nick și Priyanka au decis să nu o mai țină ascunsă pe Malti, nu același lucru se poate spune și despre Joe și Sophie Turner. Cuplul are doi copii împreună, însă la ceremonie nu a fost prezent niciunul dintre ei. SIngura care a mai venit însoțită de fiicele ei a fost Danielle, soția lui Kevin.

@people

#NickJonas and PriyankaChopraJonas’ baby Malti made her debut at the #JonasBrothers #HollywoodWalkOfFame ceremony 🥹 #JoeJonas #SophieTurner #KevinJonas ♬ here with me – Ajat