Jeffree Star a revenit pe TikTok cu una dintre cele mai așteptate rubrici. Makeup artistul este recunoscut pentru review-urile pe care le face la brand-uri cunoscute și pare destul de sincer. Hailet Bieber a zis să își încerce și ea norocul, dar, având în vedere rezultatul, putem spune că a fost o idee proastă.

Jeffree Star este una dintre cele mai sincere voci din online. De-a lungul timpului, a primit destul de mult hate din cauza asta, but guess what?! Nu îi pasă. Acum, mai mult ca niciodată, a început să taie în carne vie vedetele care își lansează produse de makeup sau de skin care. După eșecul lamentabil al produselor Kylie Cosmetics în fața lui, a venit rândul lui Hailey Bieber să intre sub lupa lui.

Aparent, echipa lui Hailey i-a trimis lui Jeffree un pachet de PR spre testare. Din păcate, fanii nu au apucat să afle părerea completă a acestuia. Asta din cauză că produsele au ajuns la gunoi. Jeffree Star a afirmat tare și răspicat că este de partea Selenei Gomez. Ba mai mult, nu tolerează bullying-ul, de nicio formă.

Despre rhode, brand-ul lui Hailey nu a avut prea multe de spus. Acesta s-a rezumat la a sublinia că ambalajul este plictisitor, iar Hailey are o față de parcă se pregătește să moară. Videoclipul a stârnit o serie de controverse, iar cei din echipa de PR a lui Hailey a luat atitudine. Inițial, au raportat videoclipul lui Jeffree, dar fără succes. Încă este pe TikTok și încă vă puteți bucura de el.

@jeffreestar

Trying out #rhodeskin by the bully & mean girl @haileybieber 🥱 #skincare #jeffreestar #selenagomez ♬ original sound – Jeffree Star