Kylie Jenner este în culmea fericirii. Vedeta și-a luat o piatră de pe inimă în momentul în care a decis să nu-l mai țină ascuns pe Aire. Fanii au fost nevoiți să aștepte aproape un an până a-l vedea pe fiul miliardarei, dar a meritat din plin.

Kylie Jenner este un personaj extrem de controversat în mediul online. Miliardara face ce face și mereu atrage atenția. De data asta, se pare că toți au uitat de ținuta ei cu cap de leu de la show-ul Schiaparellii. Asta datorită fiului ei. Kylie a arătat prima imagine cu cel mic în urmă cu mai bine de o săptâmână, iar urmăritorii ei au fost în delir. Acum că poate să-l arate pe Aire fără nicio grijă, fiica lui Kris Jenner i-a spamat pe fani cu imagini nemaivăzute cu micuțul ei.

Aire a împlinit un an și, așa cum spune tradiția Kardashian, pentru asta trebuie organizată o petrecere grandioasă. Fanii sunt cu ochii pe conturile miliardarelor pentru că sigur va apărea ceva, cât de curând. Cel mai probabil, de party se va ocupa Khloe care este recunoscută pentru această abilitate.

Ce semnifică numele pe care Kylie Jenner l-a ales pentru cel mic

Atunci când a dezvăluit identitatea și numele băiețelului, fanii s-au convins de faptul că da, exista ceva mai rău decât Wolf. În 2022, când a născut, Kylie Jenner a anunțat că fiul ei îl cheamă Wolf, dar a renunțat la această variantă destul de repede. Motivul?! Toate ironiile și meme-urile din online. Acum, la aproape un an, a venit cu o altă varianta, dar nici aceasta nu este prea fericită.

Aire, în argoul arab se traduce cu „penisul meu” și sigur Kylie nu și-a dorit asta. Cel mai probabil, miliardara s-a gândit la traducerea pe care numele o are potrivit Urban Dictionary. Acolo, Aire semnifică „cel mai bun prieten”. Totuși, un lucru este cert. Vedeta din Calabasas nu poate merge cu Aire într-o țară vorbitoare de limba arabă.