Dua Lipa a încheiat anul 2022 cum nu se putea mai bine. Artista a dus la bun sfârșit unul dintre cele mai mari turnee de anul trecut, dar nu are de gând să se oprească aici. Dua profită de mica pauză pe care o are la început de an, dar va reveni cu piese noi, ba chiar și cu un album.

Dua Lipa este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Nu o spunem noi, ci vorbesc de la sine reușitele ei de pe Spotify, de pe Youtube și nu numai. Artista a lansat hituri pe bandă rulantă, iar pentru 2023 a pregătit multe surprize. Momentan, Dua se bucură de timpul liber și a decis să se focuseze mai mult pe propria persoană. Totuși, nu poate să stea prea departe de lumina reflectoarelor sau de fanii ei, așa că, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu.

Recent, Dua Lipa a oferit admiratorilor ei indicii despre un viitor album, dar nu a dat prea multe din casă. Artista are zeci de piese care au ajuns la inimile ascultătorilor și care au cucerit topurile din prima. Vedeta nu a dat lovitura doar cu piesele solo, ci și cu bine cunoscutele colaborări. Numai în ultimul an s-au auzit pe repeat „Cold heart” și „Poison”!

Atunci când vine vorba de piese preferate, Dua Lipa este pusă în dificultate și este ușor de înțeles de ce. Cu un portofoliu atât de stufos, nu este de mirare că aceasta nu știe ce să aleagă. Deși iubește absolut toate piesele pe care le-a lansat, recunoaște că una este în topul preferințelor sale. Este vorba despre „Don’t start now”. Ți-o lăsam aici, ca să te bucuri și tu de ea!

Dua Lipa, gazdă la MET Gala

MET Gala este unul dintre evenimentele pe care starurile din afară îl așteaptă cu sufletul la gură. Fiind cel mai important covor roșu din lume, vedetele se pregătesc cu luni înainte și fix același lucru se va întâmpla și acum.

„Karl Lagerfeld: A line of beauty” va fi găzduită de Dua Lipa și Roger Federer. Însă, nu vor fi singurele gazde. Alături de Anna Wintour vor fi Penelope Cruz și Michaela Coel. Tema din acest an a fost gândită special pentru a onora aportul lui Karl în industria fashion. După cum se știe, deja, aceasta nu s-a ocupat doar de brandul lui. Karl a ajutat și alte case mari de modă, precum Chanel, Fendi, Balmain și Chloe.

MET Gala va avea loc, ca de obicei, în prima zi a lunii mai. Spre deosebire de anul trecut, evenimentul nu va mai fi împărțit în două etape, ci totul va avea loc într-o singură zi. Primul eveniment de acest gen din istorie a avut loc în 1948 și, timp de decenii la rând, a fost accesibil doar persoanelor din clasa înaltă din New York. În 1995, Anna Wintour a transformat totul într-un catwalk destinat oamenilor bogați și faimoși.