În ultima vreme, Hailey Bieber este în centrul atenției, dar nu în cel mai bun mod posibil. Soția lui Bieber a început să scandalizeze lumea din cauza comportamentului ei răutăcios. Până acum, aliatele ei au fost surorile Kardashian, Kylie și Kendall. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar soția lui Justin pare că a rămas pe cont propriu.

Hailey Bieber și Selena Gomez sunt protagonistele celui mai aprins scandal din lumea mondenă de peste Ocean. Soția lui Justin continuă să o atace pe artistă, deși Selena nu îi oferă niciodată replica. Sunt foarte bine cunoscute episoadele în care Hailey împreună cu surorile Kardashian au râs de sprâncenele Selenei și nu numai. Deși au perceput totul ca pe o glumă, consecințele nu au întârziat să apară.

Hailey Bieber a început să fie trasă la răspundere în online, iar comentariile pe care le primește sunt destul de răutăcioase. Soția lui Justin a pierdut mulți urmăritori, iar prietenele ei, Kendall și Kylie par că nu mai vor să facă parte din această gașca. Familia Kardashian oricum a fost taxată de fiecare dată pentru orice gafă, așa că un scandal în plus nu ar fi deloc benefic pentru ele.

La Premiile Oscar, Kendall, Kylie și Hailey Bieber au fost surprinse în aceeași conjunctură. Doar că, spre uimirea tuturor, cele trei nu au interacționat deloc și nu au părut bucuroase că se văd. În timp ce surorile Jenner discutau cu niște persoane, Hailey le-a tăiat fața, a salutat persoanele respective, iar la Kendall și Kylie nici măcar nu s-a uitat. Grimasele de pe fața lui Kendall spun totul. Dacă nu ne crezi, îți lăsam videoclipul să te convingi.

Hailey Bieber își pierde zilnic fanii de pe Instagram

În timp ce contul Selenei crește pe zi ce trece și a ajuns cea mai urmărită femeie de pe Instagram, Hailey se află la polul opus. Soția lui Justin a pierdut milioane de urmăritori printre care se numără și colegi de breaslă. Mulți dintre cei care au cunoscut-o pe ea sau pe Justin au fost extrem de dezamăgiți de comportamentul ei. 

Printre starurile care nu mai sunt deloc interesate de ceea ce face Hailey se numără atât artiști, cât și actori. Nume precum Jennifer Lopez, Zendaya, Zac Efron și Demi Lovato sunt doar câteva care au apăsat butonul de unfollow pentru fostul model. Lor și se adaugă Miley Cyrus, Lili Reinhart, Harry Styles, dar și Jenna Ortega.

Momentan, Hailey nu pare a fi extrem de afectată de repercursiunile comportamentului ei copilăresc. Însă, un lucru este cert. Va trebui să treacă mult timp pentru ca fanii să o ierte pentru gafele făcute. Deși, între noi fie vorba, nu se va întâmpla asta prea curând. Spunem asta pentru că, de fiecare dată când soția lui Justin postează ceva, urmăritorii o taxează pentru gafa cu Selena Gomez.