Hailey Bieber a fost protagonista unuia dintre cele mai penibile momente de la Premiile Oscar. Vedeta a acceptat invitația celor de la Academie și și-a asumat că va merge fără soțul ei. Dacă a fost sau nu o alegere inspirată, lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Hailey Bieber a piedut mulți urmăritori din cauza comportamentului ei deloc agreat în 2023. Soția lui Justin încă se simte amenințată de Selena, așa că se folosește de orice armă pentru a o ataca. Poate că ei i se pare amuzant, dar nume mari din industrie au fost dezgustate de gesturile ei. Iar asta nu s-a întâmplat doar în lumea online-ului, ci și în realitate.

Hailey Bieber a fost prezentă la party-ul organizat de Vanity Fair. Așa cum spune deja tradiția, fiecare vedetă trebuie să stea la poză pentru fotografi. Hailey a respectat totul, dar se pare că alții nu au respectat-o pe ea. În timp ce soția lui Justin încerca să facă poze, prin spatele ei treceau diverse persoane, fără să le pese că aceasta ar avea nevoie de un cadru ok. Nici fotografii pare că nu s-au îmbulzit să o fotografieze pe vedetă. Blițurile nu prea s-au aprins în cazul ei, ci au fost făcute câteva poze doar din complezență.

Hailey Bieber își pierde zilnic fanii de pe Instagram

În timp ce contul Selenei crește pe zi ce trece și a ajuns cea mai urmărită femeie de pe Instagram, Hailey se află la polul opus. Soția lui Justin a pierdut milioane de urmăritori printre care se numără și colegi de breaslă. Mulți dintre cei care au cunoscut-o pe ea sau pe Justin au fost extrem de dezamăgiți de comportamentul ei. 

Printre starurile care nu mai sunt deloc interesate de ceea ce face Hailey se numără atât artiști, cât și actori. Nume precum Jennifer Lopez, Zendaya, Zac Efron și Demi Lovato sunt doar câteva care au apăsat butonul de unfollow pentru fostul model. Lor și se adaugă Miley Cyrus, Lili Reinhart, Harry Styles, dar și Jenna Ortega.

Momentan, Hailey nu pare a fi extrem de afectată de repercursiunile comportamentului ei copilăresc. Însă, un lucru este cert. Va trebui să treacă mult timp pentru ca fanii să o ierte pentru gafele făcute. Deși, între noi fie vorba, nu se va întâmpla asta prea curând. Spunem asta pentru că, de fiecare dată când soția lui Justin postează ceva, urmăritorii o taxează pentru gafa cu Selena Gomez.