De când formează un cuplu cu Justin Bieber, Hailey Bieber a primit constant aceeași întrebare. Și anume, când are de gând să devină mămică. Pentru fostul model, acesta este un subiect sensibil, mai ales că a avut și unele probleme de sănătate. Dar, acum, a decis să pună punctul pe i și să discute și despre acest aspect.

Hailey Bieber este una dintre cele mai cunoscute prezențe din lumea mondenă de peste Ocean. Relația sa cu Justin Bieber nu a făcut decât să-i crească nivelul de popularitate, dar asta a venit la pachet și cu anumite dezavantaje. Fiind persoană publică, de multe ori, fanii cred că pot intra cu bocancii în viața ei. Și, din păcate, acest lucru chiar s-a întâmplat de câteva ori.

Recent, sătulă să se tot pună presiune asupra ei, Hailey a decis să vorbească deschis despre unul dintre cele mai delicate subiecte pentru ea. Și anume, copiii și viața de mămică. Fanii știu cât de mult iubește Justin copiii și cât de mult își dorește să fie tătic. Însă, nu pune deloc presiune pe soția lui, ci așteaptă ca această să fie pregătită, din toate punctele de vedere.

Hailey Bieber cântărește foarte mult decizia de a deveni mămică

În urma interviurilor pe care le-a dat artistul, multă lume a înțeles că Hailey este egoistă și că nu vrea să-l facă tătic pe Justin. Tocmai de aceea, vedeta a simțit nevoia să își justifice alegerea, în speranța că va fi și ea înțeleasă.

„Pentru mine, uneori, este prea mult ceea ce lumea spune despre soțul meu sau despre prietenii mei. Nu vreau să-mi imaginez cum ar fi dacă „victima” ar fi copilul meu! M-am căsătorit când aveam 21 de ani. Pentru mine și pentru Jstin, asta este o vârstă matură. Ambii am trăit și am văzut destule.

Normal că îmi doresc să am copii, dar sunt speriată. Sunt sigură că am da tot ce avem mai bun pentru a crește copiii noștri. Este destul de greu să fii copil de vedetă”, a spus Hailey, recent.